Laulu liikkeelle

Helppoutta äänentuottoon, laajuutta äänialaan ja lumovoimaa lauluun neljän viikon valmennuksessa!

Helppoutta äänentuottoon, laajuutta äänialaan ja
lumovoimaa lauluun!

"Suuret kiitokset kurssista. Olen saanut siitä jo nyt paljon, vaikka en ole sitä vielä ehtinyt kokonaan käymään läpi. Olen soveltanut oppejasi suoraa oman musiikin tekemiseen ja ääneni soi paljon luontevammin ja vaivattomammin. Happi riittää ja erityisesti korkeat äänet ovat löytyneet paremmin. En aiemmin olisi uskonut, että pystyisin laulamaan niin korkealta. Selvästikin tehokas ja inspiroiva kurssi.”

Harmittaako sinua laulaessasi...

✔ epävireisyys
✔ äänen käheytyminen
✔ äänen takertuminen kurkkuun
✔ esiintymisjännitys
✔ muiden negatiivinen palaute laulustasi
✔ se, ettet omasta mielestäsi kuulosta riittävän hyvältä

Entä...

✔ Väsyykö äänesi helposti?
✔ Oletko vailla työkaluja, joilla parantaa äänesi sointia, kestävyyttä ja ilmaisukykyä ?
✔ Haluatko oppia nauttimaan laulamisesta joka tilanteessa?
✔ Haluatko saada rohkeutta laulaa myös muiden kuullen?

Sinulla on lupa nauttia laulusta joka tilanteessa – niin työssä kuin vapaa-ajalla!


Laulu liikkeelle -valmennus antaa sinulle rohkeutta täydestä sydämestäsi missä ja milloin haluat. Opit tekniikoita, joilla kehität äänesi sointia, puhtautta ja voimaa.

Kuulostat harjoittelun myötä monella tapaa paremmalta: saundisi on tasalaatuisempi, äänessäsi on enemmän sointia ja vire pysyy paremmin kohdillaan. Lisäksi nautit laulamisesta huomattavasti paljon enemmän, sillä luotat ääneesi joka tilanteessa ja utelias tutkimaan, mitä voisit äänelläsi seuraavaksi tehdä.

Tässä valmennuksessa saat joka viikko harjoituksia ja luennon, joiden kautta ymmärryksesi laulamisesta syventyy ja alat hallita ääntäsi laulaessa huomattavasti paremmin. Ääneesi tulee rentoutta ja lauluusi puhtautta. Valmennuksen jälkeen laulusi kulkee huomattavasti kevyemmin kuin nyt!

 Laulu liikkeelle -verkkokurssilla ovat opiskelleet sadat työssään laulavat ammattilaiset ja laulun harrastajat. Moni on kertonut saaneensa valmennuksesta helppoutta laulamiseen, voimaa erityisesti korkeisiin ääniin ja paljon rohkeutta laulaa muiden kuullen.


Laulu liikkeelle -kurssin palautekyselyyn vastanneista...
84 % kokee äänentuoton helpottuneen kurssin myötä
✔ 68 % on saanut kurssilla helppoutta korkeisiin ääniin  

Mitä tässä valmennuksessa tehdään?

Valmennuksessa opetan sinulle selkeiden harjoitusvideoiden avulla, miten saat lisää rentoutta lauluusi, opit laulamaan eri korkeuksilla ja voimakkuuksilla ja saat varmuutta esiintymiseen. Valmennuksessa on neljä pääteemaa, oma teemansa joka viikolle:

1. keho ja hengitys
2. terve ja vaivaton äänentuotto
3. helppo artikulaatio ja äänen sointi
4. laulutulkinta ja vaikuttava esiintyminen  

Jokaisella viikolla saat katsottavaksesi luennon viikon aiheesta sekä siihen liittyviä tekniikkaharjoituksia. Mukana on myös harjoitteita tunneilmaisusta ja keho–mieli -yhteyden vahvistamisesta, sillä vahva keho-mieli -yhteys auttaa niin treenatessa kuin lavallakin.

Puhumme myös uskomuksista, sillä mikään ei estä laulussa kehittymistä tehokkaammin kuin negatiiviset uskomukset omasta äänestä ja laulutaidosta, jos kuitenkin harjoittelee säännöllisesti ja hyvien opettajien kanssa. Näillä harjoituksilla vapaudut negatiivisten uskomustesi ylivallasta ja opit todella kehittämään ääntäsi siihen suuntaan kuin haluat. Ei enää paikallaan junnaamista ja jojoilua edestakaisin, vaan oikeita oivalluksia ja selkeää kehitystä – nopeasti.

Lisäksi saat vinkkejä tehokkaaseen harjoitteluun ja vaikuttavaan esiintymiseen, sillä haluan että todella opit nauttimaan laulamisesta kaikissa tilanteissa ja saat laulusta paljon lisää iloa elämääsi.

Valmennus sisältää:

✔ Ohjausta innostavan ja motivoivan laulutavoitteen asettamiseen
✔ 4 viikon harjoitusohjelman, jossa askel askeleelta tutustut lauluääneesi ja opit käyttämään sitä vaikuttavasti ja kestävästi
✔ 14 harjoitusvideota, joissa opit selkeitä tekniikoita lauluäänesi kehittämiseen, rentoon äänentuottoon, äänialan laajentamiseen ja esiintymisjännityksen säätelyyn. Kesto yht. 90 min.
✔ 9 havainnollistavaa luentoa äänen toiminnasta sekä äänenhuollosta, kesto yht. 150 min
✔ Vinkkejä harjoitteluun ja ideoita sopivan lauluohjelmiston valintaan eri laulutyyleissä  

HUOM! Kurssi on tarkoitettu itsenäiseen opiskeluun eikä se sisällä kontaktiopetusta. Kurssin materiaalit ja päivitykset ovat käytössäsi vuoden kerrallaan .

Bonukset:

1. Äänenhuollon opas, tärkeimmät harjoitukset ja huolto-ohjeet väsyneelle äänelle. Näillä harjoituksilla rentoutat työpäivän aikana väsyneen äänesi hetkessä.
2. Vaivattoman laulun workshop -FB-liveopetussarja: 5 laulajan tärkeintä mentaalityökalua sekä runsaasti innostusta laulujen harjoitteluun, jotta voisit innostua laulamisesta aina uudestaan ja uudestaan.
3. Elämäsi huolettomin joululauluhaaste -FB-liveopetussarja, 5 tekniikkaa, joilla opit laulamaan yhden rakastetuimmista suomalaisista joululauluista!

JA KUN TILAAT 29.1.2023 MENNESSÄ...

4. Laula eri tyyleillä -videoluento: toimivia vinkkejä laulutekniikkaan popissa, jazzissa, countryssa, musikaalissa ja klassisessa laulussa. (arvo 50 e)

Valmennuksen hinta bonuksineen on 160 €. Saat siis kaikki nämä harjoitukset, luennot ja oppaat alle kahden laulutunnin hinnalla. Rahan lisäksi säästät aikaa, sillä sinun ei tarvitse matkustaa laulutunneille, vaan voit opiskella siellä missä haluat. Kurssin materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan, joten voit halutessasi kerrata kurssin kerran jos toisenkin.

Mukaan pääset tämän sivun painikkeiden kautta.

Lähde mukaan:

Mitä valmennus antaa minulle?

Valmennuksessa opit mm.

✔ luottamaan lauluääneesi joka tilanteessa
✔ tuottamaan ääntä laulussa helposti ja kestävästi
✔ rentouttamaan jännitykset leuastasi ja kielestäsi niin, että ääni soi paremmin
✔ laulamaan sekä korkeita että matalia ääniä terveesti, hyvällä tekniikalla ja eri voimakkuuksilla
✔ löytämään sinulle sopivaa laulettavaa
✔ nauttimaan harjoittelusta ja esiintymisestä
✔ tulkitsemaan lauluja aidosti ja persoonallisesti sekä välittämään kuulijoillesi vahvaa tunnetta laulun kautta

Valmennuksen käytyäsi...

✔ Ymmärrät paremmin omaa äänenkäyttöäsi ja osaat hyödyntää sen eri osa-alueita laulussasi
✔ Osaat tuottaa ääntä helposti ja vaivattomasti
✔ Voit laulaa eri korkeuksilla ja voimakkuuksilla ääntä rasittamatta
✔ Äänesi kestää paremmin, eikä se enää käheydy niin helposti laulaessa ja esiintyessä
✔ Laulat puhtaammin ja osaat säädellä virettäsi paremmin
✔ Laulat vapautuneemmin, kun osaat poistaa mielen esteet laulamisesi tieltä
✔ Esiinnyt rohkeammin ja nautit laulamisesta muiden kuullen

Kurkkaa kurssille:

Lähde mukaan:

Miksi antaisit minun valmentaa sinua laulamisessa?

Olen Liisi Pettersson, laulun ja puheen moniosaaja: laulaja ja laulun, puheen ja esiintymisen valmentaja. Koulutukseltani olen laulupedagogi (yamk) ja vokologi FM. Olen opiskellut laulua vuodesta 2001 eri laulutyyleissä. Yli 10 v kestäneen opettajanurani aikana olen auttanut  tuhansia laulajia harrastajista ammattilaisiin saamaan lauluunsa lisää vaikuttavuutta ja kestävyyttä.

Valmennukseeni on tullut laulajia, joilla on ollut äänialaa kvintin – eli yhden kolmisoinnun – verran. Siitä vuoden päästä he ovat ongelmitta pystyneet laulamaan kappaleita, jotka kulkevat 1,5 oktaavin alueella. Heidän äänialansa on siis vuodessa liki kolminkertaistunut. Valmennuksessani on ollut myös laulajia, joiden ääni on käheytynyt 10 min laulamisen jälkeen, ja jotka nyt oikean tekniikan opittuaan pystyvät laulamaan tunteja  äänen väsymättä.

Ammattiopintojeni jälkeen olen täydentänyt lauluosaamistani mm. seuraavilla kursseilla: pop-/jazz laulun täydennysopinnot Metropolia -ammattikorkeakoulussa, Core Sound Method -täydennyskoulutus Christa Renwallin ohjauksessa v. 2018, Estill Voice Training 5-day-course Helen Rawsonin ohjauksessa v. 2016 ja Anne-Marie Speedin ohjauksessa v. 2018, Laulustudio Laura Virtalan musikaalilaulukurssi, klassisen ja pop/-jazzlaulun yksityistunnit eri opettajien kanssa.

Opinnot jatkuvat, sillä opittavaa riittää. Jokainen voi kehittyä laulussa – todisteena tästä sekä minä että tuhannet asiakkaani!

Laulu liikkeelle -valmennuksen
hinta ja ilmoittautuminen:

Valmennuksen hinta on 160 € (sis. alv 24 %). Sillä hinnalla saisit minulta niukin naukin YHDEN TUNNIN henkilökohtaista valmennusta. Ja nyt – saat bonuksineen 6–7 tuntia tehokasta opetusta sekä upeat lisämateriaalit lauluäänesi kehittämiseen ja äänenhuoltoon. Kurssin materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan ja kurssin käyneenä pääset halutessasi jatkamaan kurssia tämän jälkeen edullisella jatko-opiskelijahinnalla.

Lähde mukaan:

Laulu liikkeelle -valmennuksesta sanottua:  

"Suuret kiitokset kurssista. Olen saanut siitä jo nyt paljon, vaikka en ole sitä vielä ehtinyt kokonaan käymään läpi. Olen soveltanut oppejasi suoraa oman musiikin tekemiseen ja ääneni soi paljon luontevammin ja vaivattomammin. Happi riittää ja erityisesti korkeat äänet ovat löytyneet paremmin. En aiemmin olisi uskonut, että pystyisin laulamaan niin korkealta. Selvästikin tehokas ja inspiroiva kurssi.” – Jani Kielinen

"Itse olen jo aika varma laulaja, uskallan ottaa kotona oman tilani ja myös esiintyä julkisesti. Oli kuitenkin hurjan mielenkiintoista kuunnella myös kaikki ne oppitunnit, joissa käsiteltiin epävarmuutta ja ajatuslukkoja ja niiden purkamista. Vaikka uskallan esiíntyä, niin live-opetustilanne ujostuttaa. Siksi verkkovalmennus oli hyvä tapa tutustua laulunopetukseen. Olet ihanan luonteva ja välitön opettaja. Alkaa aina tehdä mieli laulaa enemmän ja treenata lisää, kun katsoo näitä oppituntejasi." – Sirpa Penttinen

"Kurssi selkeydessään ja konkreettisuudessaan ylitti kaikki odotukseni. Ennen kurssia häpeilin ääntäni ja lauloin arastellen ja vieressä laulavan kuorolaisen ääneen tukien, mutta nyt laulan omillani täysillä. Suosittelen kurssia, koska en usko, että näin avokätistä opetusta on saatavilla muualta etsimälläkään. On kokemusta monesta laulumaikasta. Ei voi verratakkaan Liisin opetukseen." – Karin

“Kiitos! Todella hyvä tuki laulunharjoittelulle. Itselläni on paljon esiintymiseen ja oman äänen esilletuomiseen liittyviä rajoitteita, joten tällainen opetus toimii hyvin. Arvostan paljon lempeää ja kannustavaa asennettasi.“

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Valmennuksessa opiskellaan laulutekniikkaa, tullaan tietoiseksi ja puretaan laulamiseen liittyviä uskomuksia, harjoitellaan ilmaisua ja luodaan upeita tulkintoja eri kappaleista ja saadaan rohkeutta esiintymiseen.

Kurssi on itseopiskelukurssi, jossa opiskellaan videon välityksellä. Tarvitset tätä kurssia varten pöytäkoneen, läppärin tai puhelimen, jolla katsot videot. Hyvistä kuulokkeistaon apua, muutta ne eivät ole välttämättömät. Mikrofonia tai nettikameraa et tätä kurssia varten tarvitse. Suosittelemme Chromen käyttämistä selaimena kurssia käyttäessä, sillä kurssialusta toimii siinä parhaiten. Myös Safaria voit käyttää selaimena.

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat lauluunsa lisää helppoutta, tarkkuutta ja voimaa. Aiemmasta laulutaustasta (kuoro tai lauluryhmä) on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Sinun ei siis tarvitse olla käynyt yhdelläkään laulutunnilla aloittaessasi tämän valmennuksen. Näiden viikkojen aikana opit varmasti paljon hyödyllisiä asioita laulamisesta, olivat haasteesi sitten laulutekniikassa, sävelpuhtaudessa, ilmaisussa tai esiintymisessä. Myös jos puoliammattilaisena, laulunopiskelijana tai aktiivisena kuorolaulajana kaipaat kertausta laulutekniikoihin, olet lämpimästi tervetullut tähän valmennukseen.

Jos kärsit kroonisesta käheydestä, käheyden syy on hyvä selvittää korva-, nenä- ja kurkkutautilääkärillä tai foniatrilla ennen ilmoittautumista. Minulle voit laittaa sähköpostia osoitteeseen liisi (ät) aaniluotsi.fi, jos et ole varma, sovellutko tälle kurssille. Tämä valmennus ei myöskään ole ihanteellinen laulun ammattilaisille, sillä heidän kanssaan työskentelen mieluiten henkilökohtaisesti.

Tämä valmennus keskittyy laulutekniikan opetteluun. Siksi se sopii parhaiten sellaisille laulun harrastajille, jotka jo pysyvät jonkin verran nuotissa. Mikäli koet, että haasteesi ovat nimenomaan nuotissa pysymisessä, suosittelemme että käytät jotakin sävelpuhtauden parantamiseen tarkoitettua mobiilisovellusta tämän kurssin ohessa.

Kurssin materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan ja kurssin käyneenä pääset halutessasi jatkamaan kurssia tämän jälkeen edullisella jatko-opiskelijahinnalla. Kurssista ei palauteta rahoja ostohetkestä lasketun 14 vuorokauden palautusoikeuden jälkeen.

Valmennuksessa on voimassa lakisääteinen 14 vuorokauden peruutusaika ostohetkestä laskettuna. Voit siis minä hetkenä tahansa kahden viikon kuluessa ilmoittaa minulle sähköpostitse, mikäli et enää halua jatkaa valmennusta. Tällöin opiskeluoikeutesi kurssilla katsotaan päättyneeksi ja maksan sinulle kurssimaksun takaisin kokonaisuudessaan ilman lisäkysymyksiä.

Valmennuksen mukana tulee 3 bonusta: Äänenhuollon opas sekä 2 FB-liveopetuskurssia. Kurssin bonusmateriaalit ovat käytössäsi vuoden ajan muiden materiaalien tavoin.

Valmennukseen voit ilmoittautua tämän sivun kautta. Klikkaa hintapainiketta valittuasi maksuvaihtoehdon, jolloin pääset verkkokaupan kassalle maksamaan valmennuksen. Voit maksaa valmennuksen joko luottokortilla tai PayPal-tilin kautta. Kun olet maksanut valmennuksen, järjestelmä ohjaa sinut kiitossivulle luomaan käyttäjätunnuksen ja salasanan kurssialustalle.  Olethan yhteydessä minuun, jos kumpikaan edellämainituista maksuvaihtoehdoista ei sovi sinulle.

Lähde mukaan:

Kurssin sisältö

"Ennen kurssia ilma loppui lyhyeen ja korkeat äänet eivät onnistuneet kuin kiljumalla. Ääni myös käheytyi muutaman laulun jälkeen. Kurssin opetusten ansiosta hengitys toimii paremmin (pitempään) ja ylä-äänet soivat paremmin ja kirkkaammin. Ääni ei käheydy pitkänkään laulusession aikana. Nyt on ilo laulaa - ja kyllä minä laulankin!" – Sinikka

Varaus- ja peruutusehdot:
Kurssin materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan. Valmennuksessa on voimassa lakisääteinen 14 vuorokauden palautusoikeus. Voit 14 vuorokauden kuluessa ostohetkestä peruuttaa valmennukseen osallistumisen ja saat rahasi takaisin ilman lisäkysymyksiä, jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostopäätökseesi.
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti

Kirjautumisohjeet:
1. Klikkaa punaisesta painikkeesta valmennuksen maksusivulle.
2. Täytä sähköpostiosoitteesi sille varattuun ruutuun.
3. Valitse maksutapa: PayPal tai pankki-/luottokortti.
4. Klikkaa PayPalin maksupainiketta tai täytä maksukorttitietosi niille varattuun kohtaan ja maksa valmennus.

5. Järjestelmä ohjaa sinut sivulle, jolla voit luoda itsellesi tunnukset kurssialustalle. Kirjautumislinkki tulee myös sähköpostiisi.

Lähde mukaan: