Laulu liikkeelle

Helppoutta äänentuottoon, laajuutta äänialaan ja lumovoimaa lauluun!

Helppoutta äänentuottoon, laajuutta äänialaan ja
lumovoimaa lauluun!

"Suuret kiitokset kurssista. Olen soveltanut oppejasi suoraan oman musiikin tekemiseen ja ääneni soi paljon luontevammin ja vaivattomammin. Happi riittää ja erityisesti korkeat äänet ovat löytyneet paremmin. En aiemmin olisi uskonut, että pystyisin laulamaan niin korkealta. Selvästikin tehokas ja inspiroiva kurssi.”

Oletko turhatunut laulaessa seuraaviin asioihin?

✔ et pysy millään vireessä
✔ ääni käheytyy helposti
✔ korkeat äänet takertuvat kurkkuun
✔ ääni kuulostaa vääränlaiselta, vaikka tekisit mitä
✔ esiintymisjännitys estää sinua laulamasta vapautuneesti muiden kuullen

Entä...

✔ Haluatko laulaa puhtaasti ja soivalla äänellä?
✔ Haluatko lisää voimaa ja vapautta korkeisiin ääniin?
✔ Haluatko parantaa äänesi kestävyyttä ja ilmaisukykyä ?
✔ Haluatko nauttia laulamisesta joka tilanteessa?
✔ Haluatko saada rohkeutta laulaa myös muille?

Vapauta vahvin äänesi ja laula sydämesi kyllyydestä!


Jos harrastat laulua kuorossa, karaokessa tai bändissä, tai käytät lauluääntä työssäsi, olet tullut oikeaan paikkaan.

 Tiedäthän laulaessa sen tunteen, kun ääni ei tottele sitten millään? Korkeat äänet takertuvat kurkkuun ja ääni käheytyy helposti. Laulu kuulostaa pahalta ja ajatuskin muiden kuullen laulamisesta nolottaa. 

Puhumattakaan siitä, että esiintyisit laulaen yhtään missään! 

Kuitenkin haluaisit tutustua omaan ääneesi ja ottaa selvää, mihin kaikkeen siitä on. Haluaisit ottaa laulutekniikkaa haltuun, jotta voisit laulaa helpommin, monipuolisemmin, nautinnollisemmin ja pidempään ilman äänen käheytymistä.

Jos tunnistit itsesi edellisestä kuvauksesta, voin auttaa sinua.

Laulu liikkeelle -valmennuksessa autan sinua ymmärtämään ääntäsi paremmin ja  luottamaan siihen, jolloin voit nauttia laulamisesta missä ja milloin haluat. Opit kanssani tekniikoita, joilla kehität äänesi sointia, puhtautta ja voimaa.

Kun harjoittelet kanssani valmennuksen harjoituksilla, äänesi kehittyy monella tavalla: saundisi on tasalaatuisempi, äänessäsi on enemmän sointia ja vire pysyy paremmin kohdillaan.  Nautit laulamisesta huomattavasti paljon enemmän, sillä suhtaudut ääneesi uteliaasti ja luotat siihen.

Tässä valmennuksessa opit ymmärtämään instrumenttiasi syvällisesti ja  käyttämään sitä turvallisesti ja monipuolisesti. Ääneesi tulee rentoutta ja lauluusi puhtautta. Valmennuksen jälkeen laulu kulkee huomattavasti kevyemmin!

 Laulu liikkeelle -valmennuksen ovat käyneet sadat 
laulun harrastajat sekä työssään laulavat ammattilaiset, kuten varhaiskasvattajat,  musiikin opettajat, papit ja joogaohjaajat. Moni on kertonut saaneensa valmennuksesta paljon helppoutta laulamiseen, voimaa korkeisiin ääniin ja rohkeutta laulaa muiden kuullen.

Laulu liikkeelle -kurssin palautekyselyyn vastanneista...
84 % kokee äänentuoton helpottuneen kurssin myötä
✔ 68 % on saanut kurssilla helppoutta korkeisiin ääniin  

Mitä valmennuksessa tehdään?

Laulu liikkeelle -valmennuksessa autan sinua selkeiden harjoitusvideoiden avulla tutustumaan ääneesi. Saat  lisää rentoutta lauluusi, opit laulamaan eri korkeuksilla ja voimakkuuksilla ja lisäät esiintymisvarmuuttasi.

Valmennuksessa on neljä pääteemaa:

1. keho ja hengitys
2. terve ja vaivaton äänentuotto
3. helppo artikulaatio ja äänen sointi
4. laulutulkinta ja vaikuttava esiintyminen  

Joka viikko saat katsottavaksesi luennon viikon aiheesta sekä siihen liittyviä tekniikkaharjoituksia. Mukana on myös harjoitteita tunneilmaisusta ja kehon ja mielen yhteyden vahvistamisesta, sillä se auttaa niin treenatessa kuin lavallakin.

Mikään ei estä lauluäänen kehittymistä tehokkaammin kuin negatiiviset uskomukset omasta äänestä ja laulutaidosta, joten työstämme myös lauluäänen kehittymistä rajoittavia uskomuksia.  Näin pystyt nopeammin  kehittämään ääntäsi siihen suuntaan kuin haluat. Ei enää paikallaan junnaamista ja jojoilua, vaan oikeita oivalluksia ja selkeää kehitystä – nopeasti ja pysyvästi.

Lisäksi saat vinkkejä tehokkaaseen harjoitteluun ja vaikuttavaan esiintymiseen, sillä miksi et saman tien treenaisi kunnolla ja ilahduttaisi laulullasi muita?

Valmennus sisältää:

✔ Ohjeet innostavan ja motivoivan laulutavoitteen asettamiseksi. Tämä tekee verkkokurssilla opiskelusta hauskaa ja tuloksellista. (ARVO 35 €)
✔ 14 harjoitusvideota, joissa opit selkeitä tekniikoita lauluäänesi kehittämiseen, rentoon äänentuottoon, äänialan laajentamiseen ja esiintymisjännityksen säätelyyn. Kesto yht. 90 min. (ARVO 220 €)
✔ 9 havainnollistavaa luentoa äänen toiminnasta sekä äänenhuollosta, kesto yht. 150 min (ARVO 135  €)
✔ 3 kokopitkää laulutuntia; teemoina kireän äänen, huokoisen äänen ja flunssaisen äänen haasteet (ARVO 90 €)
✔ 4 viikon ajan viikkotehtävät, jotka auttavat sinua perehtymään harjoituksiin perusteellisesti ja viemään oppimasi heti käytäntöön (ARVO 78 €)
✔ Vinkkejä harjoitteluun ja ideoita sopivan lauluohjelmiston valintaan eri laulutyyleissä  (ARVO 40 €)

Valmennuksen arvo yht. 598 €.

✔ Yhteisö kurssialustalla tavoitteista, haasteista ja unelmista keskusteluun (arvo mittaamaton)

HUOM! Kurssi on tarkoitettu itsenäiseen opiskeluun eikä se sisällä kontaktiopetusta. Kurssin materiaalit ja päivitykset ovat käytössäsi vuoden kerrallaan .

Valmennuksen hinta 270 €

Valmennuksen bonukset:

1. Äänenhuollon opas, tärkeimmät harjoitukset ja huolto-ohjeet väsyneelle äänelle. Näillä harjoituksilla rentoutat työpäivän aikana väsyneen äänesi hetkessä.
2. Vaivattoman laulun workshop -FB-liveopetussarja: 5 laulajan tärkeintä mentaalityökalua sekä runsaasti innostusta laulujen harjoitteluun, jotta voisit innostua laulamisesta aina uudestaan ja uudestaan.
3. Elämäsi huolettomin joululauluhaaste -FB-liveopetussarja, 5 tekniikkaa, joilla opit laulamaan yhden rakastetuimmista suomalaisista joululauluista!

❤ JOULUN AJAN YLIMÄÄRÄISET BONUKSET:
1. Maksuton verkkolive, jossa teemme yhdessä laulutekniikkaa ja laulamme joululauluja.  Päivämäärä varmistuu myöhemmin, mutta saat tallenteen tapahtumasta jälkikäteen.
2. Lahjakortti Laulu liikkeelle -kurssiin – täydellinen joululahja ystävällesi, joka rakastaa laulamista.

Valmennuksen hinta bonuksineen on 270 €. Saat siis kaikki nämä harjoitukset, luennot ja oppaat alle kahden henkilökohtaisen valmennussessioni hinnalla. Rahan lisäksi säästät aikaa –  sinun ei tarvitse matkustaa laulutunneille, vaan voit opiskella siellä missä oletkin. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan, joten voit kerrata valmennuksen aina halutessasi.

Mukaan valmennukseen pääset tämän sivun painikkeiden kautta.

Lähde mukaan valmennukseen:

Maksu kerralla

270
Maksu yhdessä osassa

Maksu 2 osassa

135

2 maksua 1 kk välein, kertasumma  135

Maksu kahdessa osassa

Mitä Laulu liikkeelle -valmennus antaa sinulle?

Valmennuksessa opit mm.

✔ käyttämään lauluääntä terveesti
✔lisäämään lauluäänesi monipuolisuutta
✔ rentouttamaan jännitykset leuastasi ja kielestäsi niin, että ääni soi paremmin
✔ laulamaan eri korkeuksilta hyvällä tekniikalla ja vaikuttavasti
✔ etsimään sinulle sopivaa laulettavaa
✔ nauttimaan harjoittelusta ja esiintymisestä
✔ välittämään kuulijoillesi vahvaa tunnetta laulun kautta

Valmennuksen käytyäsi...

✔ Ymmärrät paremmin omaa äänenkäyttöäsi ja osaat hyödyntää sen eri osa-alueita laulussasi
✔ Osaat tuottaa ääntä helposti ja vaivattomasti
✔ Voit laulaa eri korkeuksilla ja voimakkuuksilla ääntä rasittamatta
✔ Äänesi kestää paremmin, eikä se enää käheydy niin helposti laulaessa ja esiintyessä
✔ Laulat puhtaammin ja osaat säädellä virettäsi paremmin
✔ Laulat vapautuneemmin, kun osaat poistaa mielen esteet laulamisesi tieltä
✔ Esiinnyt rohkeammin ja nautit laulamisesta muiden kuullen

"Kiitos tästä kurssista! Olen todella vaikuttunut osaamisen tasosta ja kurssin laajuudesta!"

Kurkkaa kurssille:

Valitse sinulle sopiva vaihtoehto:

Maksu kerralla

270
Maksu yhdessä osassa

Maksu 2 osassa

135

2 maksua 1 kk välein, kertasumma  135

Maksu kahdessa osassa

Kurssi oli laajempi ja syvällisempi kuin odotin. Herkkyys oman äänen tuottamisen ymmärtämiseen lisääntyi. Kiitos paljon! Oli ihanaa nähdä se innostuminen ja lempeys mikä sinusta välittyi!

Miksi antaisit minun valmentaa sinua laulamisessa?

Olen Liisi Pettersson, laulun ja puheen moniosaaja: laulaja ja laulun, puheen ja esiintymisen valmentaja. Koulutukseltani olen laulupedagogi (yamk) ja vokologi FM. Olen opiskellut laulua vuodesta 2001 eri laulutyyleissä. Yli 10 v kestäneen opettajanurani aikana olen auttanut  tuhansia laulajia harrastajista ammattilaisiin saamaan lauluunsa lisää vaikuttavuutta ja kestävyyttä.

Valmennukseeni on tullut laulajia, joilla on ollut äänialaa kvintin – eli yhden kolmisoinnun – verran. Siitä vuoden päästä he ovat ongelmitta pystyneet laulamaan kappaleita, jotka kulkevat 1,5 oktaavin alueella. Heidän äänialansa on siis vuodessa liki kolminkertaistunut. Valmennuksessani on ollut myös laulajia, joiden ääni on käheytynyt 10 min laulamisen jälkeen, ja jotka nyt oikean tekniikan opittuaan pystyvät laulamaan tunteja  äänen väsymättä.

Ammattiopintojeni jälkeen olen täydentänyt lauluosaamistani mm. seuraavilla kursseilla: pop-/jazz laulun täydennysopinnot Metropolia -ammattikorkeakoulussa, Core Sound Method -täydennyskoulutus Christa Renwallin ohjauksessa v. 2018, Estill Voice Training 5-day-course Helen Rawsonin ohjauksessa v. 2016 ja Anne-Marie Speedin ohjauksessa v. 2018, Laulustudio Laura Virtalan musikaalilaulukurssi, klassisen ja pop/-jazzlaulun yksityistunnit eri opettajien kanssa.

Opinnot jatkuvat, sillä opittavaa riittää. Jokainen voi kehittyä laulussa – todisteena tästä sekä minä että tuhannet asiakkaani!

Kiitos positiivisesta ilmapiiristä! Sain monta hyvää oivallusta tai muistutusta kuten kielen paikka, leuan rentoutus - äänentuoton elimistö. Esiintymisen tuki ja ylipäätään mentaalinen näkökulma laulamiseen tulivat vahvasti esiin. 

Valmennuksen
hinta ja ilmoittautuminen:

Valmennuksen hinta on 270 € (sis. alv 24 %). Sillä hinnalla et saisi minulta edes 2 tuntia henkilökohtaista valmennusta. Ja nyt – saat bonuksineen 6–7 tuntia tehokasta opetusta sekä upeat lisämateriaalit lauluäänesi kehittämiseen ja äänenhuoltoon. Kurssin materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan ja kurssin käyneenä pääset halutessasi jatkamaan kurssia tämän jälkeen edullisella jatko-opiskelijahinnalla.

Lähde mukaan:

Maksu kerralla

270
Maksu yhdessä osassa

Maksu 2 osassa

135

2 maksua 1 kk välein, kertasumma  135

Maksu kahdessa osassa

Laulu liikkeelle -valmennuksesta sanottua:  

"Suuret kiitokset kurssista. Olen soveltanut oppejasi suoraa oman musiikin tekemiseen ja ääneni soi paljon luontevammin ja vaivattomammin. Happi riittää ja erityisesti korkeat äänet ovat löytyneet paremmin. En aiemmin olisi uskonut, että pystyisin laulamaan niin korkealta. Selvästikin tehokas ja inspiroiva kurssi.” – Jani Kielinen

"Itse olen jo aika varma laulaja, uskallan ottaa kotona oman tilani ja myös esiintyä julkisesti. Oli kuitenkin hurjan mielenkiintoista kuunnella myös kaikki ne oppitunnit, joissa käsiteltiin epävarmuutta ja ajatuslukkoja ja niiden purkamista. Vaikka uskallan esiíntyä, niin live-opetustilanne ujostuttaa. Siksi verkkovalmennus oli hyvä tapa tutustua laulunopetukseen. Olet ihanan luonteva ja välitön opettaja. Alkaa aina tehdä mieli laulaa enemmän ja treenata lisää, kun katsoo näitä oppituntejasi." – Sirpa Penttinen

"Kurssi selkeydessään ja konkreettisuudessaan ylitti kaikki odotukseni. Ennen kurssia häpeilin ääntäni ja lauloin arastellen ja vieressä laulavan kuorolaisen ääneen tukien, mutta nyt laulan omillani täysillä. Suosittelen kurssia, koska en usko, että näin avokätistä opetusta on saatavilla muualta etsimälläkään. On kokemusta monesta laulumaikasta. Ei voi verratakkaan Liisin opetukseen." – Karin Ekblad

“Kiitos! Todella hyvä tuki laulunharjoittelulle. Itselläni on paljon esiintymiseen ja oman äänen esilletuomiseen liittyviä rajoitteita, joten tällainen opetus toimii hyvin. Arvostan paljon lempeää ja kannustavaa asennettasi.“

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Valmennuksessa opiskellaan laulutekniikkaa, tullaan tietoiseksi ja puretaan laulamiseen liittyviä uskomuksia, harjoitellaan ilmaisua ja luodaan upeita tulkintoja eri kappaleista ja saadaan rohkeutta esiintymiseen.

Kurssi on itseopiskelukurssi, jossa opiskellaan videon välityksellä. Tarvitset tätä kurssia varten pöytäkoneen, läppärin tai puhelimen, jolla katsot videot. Hyvistä kuulokkeistaon apua, mutta ne eivät ole välttämättömät. Mikrofonia tai nettikameraa et tätä kurssia varten tarvitse. Suosittelemme Chromen käyttämistä selaimena kurssia käyttäessä, sillä kurssialusta toimii siinä parhaiten. Myös Safaria voit käyttää selaimena.

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat lauluunsa lisää helppoutta, tarkkuutta ja voimaa. Aiemmasta laulutaustasta (kuoro tai lauluryhmä) on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Sinun ei siis tarvitse olla käynyt yhdelläkään laulutunnilla aloittaessasi tämän valmennuksen. Näiden viikkojen aikana opit varmasti paljon hyödyllisiä asioita laulamisesta, olivat haasteesi sitten laulutekniikassa, sävelpuhtaudessa, ilmaisussa tai esiintymisessä. Myös jos puoliammattilaisena, laulunopiskelijana tai aktiivisena kuorolaulajana kaipaat kertausta laulutekniikoihin, olet lämpimästi tervetullut tähän valmennukseen.

Valmennus ei sovi opiskelijoille, jotka eivät ole valmiita harjoittelemaan laulua säännöllisesti, mieluiten 3–5 kertaa viikossa. Se ei myöskään sovi sellaisille opiskelijoille, jotka eivät halua sitoutua äänen kehittämiseen itsenäisesti. Henkilökohtaista ohjausta haluaville laulajille suosittelemme Loistaen lavalla -valmennusta, josta saat lisätietoja sähköpostitse. Mainitse viestissä Loistaen lavalla -valmennus. Jos kärsit kroonisesta käheydestä, käheyden syy on hyvä selvittää korva-, nenä- ja kurkkutautilääkärillä tai foniatrilla ennen ilmoittautumista. Voit laittaa sähköpostia osoitteeseen posti (ät) aaniluotsi.fi, jos et ole varma, sovellutko tälle kurssille. Tämä valmennus ei myöskään ole ihanteellinen laulun ammattilaisille, sillä heidän kanssaan työskentelen mieluiten henkilökohtaisesti tai pienessä ryhmässä.

Tämä valmennus keskittyy laulutekniikan opetteluun. Siksi se sopii parhaiten sellaisille laulun harrastajille, jotka jo pysyvät jonkin verran nuotissa. Mikäli koet, että sinulla on haasteita nuotissa pysymisessä, suosittelemme että käytät jotakin sävelpuhtauden parantamiseen tarkoitettua mobiilisovellusta tämän kurssin ohessa.

Saat valmennuksesta sekä ymmärrystä omasta äänenkäytöstäsi ja vinkkejä äänesi kehittämiseen että varmuutta jatkaa harjoittelua ja äänen kehittämistä eteenpäin. Suurin hyöty tästä valmennuksesta on kasvanut tietoisuus omasta äänenkäytöstä, sekä ohjaus harjoitusten tekemiseen myös itsenäisesti. Valmennuksessa käydään läpi myös äänenhuoltoon liittyviä asioita. Suosittelen, että käytät näiden harjoitusten parissa aikaa 3–5 päivänä viikossa ja vähinään 10 minuuttia kerrallaan. Silloin kehityt ja saavuttamasi tulokset myös pysyvät.

Valmennuksen mukana tulee 3 bonusta: Äänenhuollon opas sekä 2 FB-liveopetuskurssia. Kurssin bonusmateriaalit ovat käytössäsi vuoden ajan muiden materiaalien tavoin.

Kurssin materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan ja kurssin käyneenä pääset halutessasi jatkamaan kurssia tämän jälkeen edullisella jatko-opiskelijahinnalla. Kurssista ei palauteta rahoja ostohetkestä lasketun 14 vuorokauden palautusoikeuden jälkeen.

Valmennukseen voit ilmoittautua tämän sivun kautta. Klikkaa hintapainiketta valittuasi maksuvaihtoehdon, jolloin pääset verkkokaupan kassalle maksamaan valmennuksen. Voit maksaa valmennuksen joko luottokortilla tai PayPal-tilin kautta. Kun olet maksanut valmennuksen, järjestelmä ohjaa sinut kiitossivulle luomaan käyttäjätunnuksen ja salasanan kurssialustalle.  Olethan yhteydessä minuun, jos kumpikaan edellämainituista maksuvaihtoehdoista ei sovi sinulle.

Kuluttajana sinulla on 14 vrk:n ajan oikeus kokeilla kurssia. Jos huomaat tehneesi väärän ostopäätöksen, voit tänä aikana missä tahansa vaiheessa pyytää palautusta kurssista, jolloin palautamme rahasi ja opiskeluoikeutesi kurssilla päättyy välittömästi. Maksun palauttamisessa menee 3–10 arkipäivää maksutavasta riippuen.

Äänen käheys voi johtua monista syistä, ja tilapäisesti käheytyvä ääni ei ole este tähän valmennukseen osallistumiselle. Käheytyessään äänen tulisi palautua normaaliksi seuraavaan päivään mennessä. Jos äänesi on jatkuvasti käheä, kerro siitä minulle jo ennen valmennukseen ilmoittautumista, niin mietitään yhdessä, mikä sinulle on paras tapa alkaa hoitaa käheää ääntäsi. Laita viestiä tällä lomakkeella tai soita 044 552 3736.

Ääneen vaikuttava sairaus EI OLE este osallistumiselle. Päinvastoin harjoituksista on sinulle hyötyä, sillä äänesi on entistäkin kovemmassa rasituksessa sairautesi vuoksi. Autan sinua voimaan paremmin, sillä vokologin koulutukseni kautta minulla on laaja tietämys ääneen vaikuttavista terveydellisistä tekijöistä, ja opit valmennuksessa tekniikoita, joilla helpotat oloasi ja tuet terveyttäsi monella tavalla. Diagnosoitu äänihäiriö tai akuutti kurkunpääntulehdus on este valmennukseen osallistumiselle (ks. edellinen kysymys), jolloin sinun kannattaa ottaa yhteyttä minuun ennen valmennukseen ilmoittautumista.

Äänihäiriöt on syytä hoitaa rauhassa kuntoon ennen äänen harjoittamista muilla tavoin. Foniatrin diagnosoima äänihäiriö tai akuutti kurkunpääntulehdus siis ON este tähän valmennukseen osallistumiselle, samoin meneillään oleva puheterapiajakso. Olet kuitenkin tervetullut valmennuksiini siinä vaiheessa, kun ääniterapiasi on ohi ja haluat lisätukea äänesi treenaamiseen ja uuden, terveemmän äänentuottotavan opetteluun.

Voit maksaa valmennuksen joko luottokortilla Stripessa tai PayPalilla, suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, kulttuurieduilla (Smartum, Edenred tai epassi sekä laskulla. Lisätietoa maksutavoista valmennuksen kassasivulla.

Opin käyttämään ääntäni huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin. Tämä kurssi oikeasti antaa oikeita neuvoja äänen kehittämiseksi. Olet Liisi kannustava ja iloa lauluun tuova opettaja. KIITOS!!

Lähde mukaan ja aloita opiskelu heti:

Maksu kerralla

270
Maksu yhdessä osassa

Maksu 2 osassa

135

2 maksua 1 kk välein, kertasumma  135

Maksu kahdessa osassa

Valmennuksen sisältö

"Ennen kurssia ilma loppui lyhyeen ja korkeat äänet eivät onnistuneet kuin kiljumalla. Ääni myös käheytyi muutaman laulun jälkeen. Kurssin opetusten ansiosta hengitys toimii paremmin (pitempään) ja ylä-äänet soivat paremmin ja kirkkaammin. Ääni ei käheydy pitkänkään laulusession aikana. Nyt on ilo laulaa - ja kyllä minä laulankin!" – Sinikka

14 vuorokauden Rahat takaisin -takuu:
Kurssin materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan. Valmennuksessa on voimassa lakisääteinen 14 vuorokauden palautusoikeus. Voit 14 vuorokauden kuluessa ostohetkestä peruuttaa valmennukseen osallistumisen ja saat rahasi takaisin ilman lisäkysymyksiä, jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostopäätökseesi.
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti

Kirjautumisohjeet:
1. Klikkaa punaisesta painikkeesta valmennuksen maksusivulle.
2. Täytä sähköpostiosoitteesi sille varattuun ruutuun.
3. Valitse maksutapa: PayPal tai pankki-/luottokortti.
4. Klikkaa PayPalin maksupainiketta tai täytä maksukorttitietosi niille varattuun kohtaan ja maksa valmennus.

5. Järjestelmä ohjaa sinut sivulle, jolla voit luoda itsellesi tunnukset kurssialustalle. Kirjautumislinkki tulee myös sähköpostiisi.

Tästä valmennukseen:

Maksu kerralla

270
Maksu yhdessä osassa

Maksu 2 osassa

135

2 maksua 1 kk välein, kertasumma  135

Maksu kahdessa osassa