Loistaen lavalla -ryhmävalmennus Oulussa 6.9. alkaen!

Avaudu karismallesi ja laula sielusi kyllyydestä

Onko laulaminen sinulle intohimo, jota ilman et halua elää?

Haluatko esiintyä tuhansille ihmisille laulaen sielusi kyllyydestä?

Kadotatko tärkeissä tilaisuuksissa itsevarmuutesi niin, että vapautunut laulaminen on mahdotonta?

Oletko osallistumassa koelauluun, kilpailuun tai pääsykokeisiin, ja pelkäät että jännitys pilaa suorituksesi?

Olisiko koelaulu tai kilpailu sinulle portti vieläkin ihanampiin laulutilaisuuksiin?

Miten ihanaa olisi päästellä sielusi kyllyydestä ja onnistua kaikkein jännittävimmissäkin tilanteissa upeasti?

➡ Selätä esiintymispelkosi ja lähde rohkeasti kohti suurimpia laulu-unelmiasi!


Loistaen lavalla -ryhmävalmennuksessa opit laulamaan vapautuneesti jännittävissäkin tilanteissa!

Tässä valmennuksessa...

❤ kirkastat laulu-unelmasi

❤ sanot hyvästit haitallisille ajatuksille ja toimintamalleille, jotka ovat unelmasi tiellä

❤ luot itsellesi harjoitusrutiinin, jolla kilpailuun valmistautuminen onnistuu stressittömästi


❤ opit luottamaan ääneesi tiukassakin paikassa ja saamaan siitä parhaan mahdollisen esille

❤ kuljet upean porukan kanssa kohti upeita laulutilaisuuksia ja onnistuneita esityksiä


"Oman unelman kirkastuminen/paljastuminen yllätti minutkin. Usko itseen on lisääntynyt ja olen ikään kuin saanut peruspohjan koko laulamiseen. Kiteyttäisin siten, että löysin valmennuksen avulla laulun paikan itsessäni." - Riitta

"Mielenkiintoinen kokemus lähestyä laulamista. Mitä ajatuksia ja uskomuksia oma mieleni tuottaa? Kehon tuntemukset ja tunteet? Ja paljon, paljon muuta inspiroivaa. Ihanan vahvistava ja voimaannuttava, puhdistavakin kokemus, huomaan. Ja laulu kulki. Kiitos! Tätä lisää."  
–  Minna Katajamäki-Aronen

Valmennuksen käytyäsi...

tunnet vahvuutesi laulajana ja osaat hyödyntää niitä laulaessasi

✔ tunnet kehityskohteesi laulajana ja osaat kehittää niitä eteenpäin


✔ käytät ääntäsi rohkeasti ja persoonallisesti


✔ esiinnyt valloittavasti


✔ osaat pitää äänestäsi ensiluokkaista huolta

“Minulla on jo pitkä ja vaiheikas laulupolku. Siitä syystä on tietysti monia laulamiseen liittyviä ajatusjumeja. Liisin valmennuksen kautta olen saanut monia vinkkejä siitä, kuinka negatiivisista ajatuksista voi irrottautua. Tietysti se vaatii omien ajatusten muokkaamista ja joskus ihan toiseen suuntaan siirtymistä. Erityisesti kurssista nousee mieleen sanoituksen työstäminen. Olen mielestäni aina ollut laulajana tekstilähtöinen, mutta en ole kuitenkaan koskaan aiemmin näin lähtenyt liikkeelle. Tällä tavoin tulkintaan saadaan syvyyttä ja kenties omakohtaisuuttakin. Mielestäni se vapauttaa laulajan esiintymistilanteessa. Valmentajan omakohtaiset esimerkit olivat asiaa havainnollistavia. Vielä haluan tuoda esille paljon korostamasi tunnepalon: on varmasti näin, että tunteen löytäminen laulun pohjalle on avainkysymyksiä. Mielenkiintoinen ajatus, että tunnepalo voi jopa loksauttaa laulutekniikan kohdalleen. Kiitokset sinulle Liisi, ja toivottavasti saan kanssasi vielä jatkaakin näillä laulun poluilla ;) – Jari Tuomikoski


Tässä valmennuksessa pääset esiintymään VIIKOITTAIN! Mikä parasta, tulet nähdyksi ja hyväksytyksi myös keskeneräisen esityksen kanssa ja saat hioa sitä turvallisessa ympäristössä.  Pääset heittäytymään, kokeilemaan, hassuttelemaan ja revittelemään. Tutustut tunteisiin, joita laulaminen sinussa herättää, ja opit säätelemään esiintymisjännitystä.  Tämä auttaa sinua virittäytymään parhaaseen esiintymisvireeseen, laulamaan vapautuneesti ja tuomaan upean osaamisesi esille – loistamaan laulajana, joksi olet syntynyt.


Loistaen lavalla -valmennus sisältää:

 ✔ 8 x workshop pienryhmälle, workshopien kesto 2 h (arvo 640 €)

✔ 6 Hot seat -laulutuokiota osana ryhmävalmennusta – henkilökohtaista palautetta laulustasi sekä valmentajaltasi että muulta ryhmältä (arvo 320 €)
 
✔ 3 x 60 min yksilövalmennusta (arvo 487 €)  (omien tavoitteiden kirkastaminen,  laulutekniikan hiominen ja esitykseen valmistautuminen)

✔ Viikoittainen Whatsapp-tuki (arvo 240 €)

✔ Paras lauluvuosi -videokirjaston käyttö valmennuksen ajan  (arvo 45 €) 

(Arvo yht.  1732 €)

Ryhmätapaamisten aiheet: 

1. Matka alkaa. Tutustuminen muuhun ryhmään ja oman menestystoiveesi kirkastaminen
2. Turvassa lavalla. Hermoston rauhoittaminen – harjoituksia vireystilan nostoon ja laskuun (teoriaa ja käytännön työkaluja)
3. Vapauta vahvin äänesi. Äänenkäyttö eri laulutyyleissä – laula puhtaasti, tyylinmukaisesti ja itsevarmasti!
4. Tunne musiikkisi. Ota biisi haltuun ja luo siitä omannnäköinen, puhutteleva tulkintasi
5. Avaudu karismallesi. Laulajan kehonkäyttö ja elekieli nousee tarinasta! Ilmaisun harjoituksia ja vaikuttavan esiintymisen elementtejä
6. Säkenöivä vuorovaikutus yleisön kanssa. Heittäytymisharjoituksia teatteri-improvisaation menetelmin – luota itseesi ja muihin
7. Esiintymisen taika. Älä esiinny, vaan luo valloittava esitys!
8. Nauti jokaisesta keikasta. Päätös yhteiselle matkalle ja onnistumisten juhlintaa.

Tapaamme kahdeksan kertaa Oulun Pyykösjärvellä, tunnelmallisessa ja intiimissä laulustudiossa. Jokaisessa tapaamisessa saat tietoa laulamisesta ja esiintymisestä ja  pääset tekemään itsevarmuuttasi kasvattavia harjoituksia. Ensimmäistä ja viimeistä kertaa lukuunottamatta sinulla on mahdollisuus myös esiintyä ryhmälle laulaen ja saada palautetta esityksestäsi minulta ja muulta ryhmältä.

Tämä matka auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi laulajana niin, että pystyt laulamaan vapautuneesti jokaisessa esityksessä ja nauttimaan vuorovaikutuksesta yleisön kanssa.


Aikataulu: 
✔ Ryhmätapaamiset Oulussa Pyykösjärvellä keskiviikkoisin  klo 18–20 (6.9., 13.9., 20.9., 27.9., 4.10., 11.10., 18.10. ja 1.11.)
✔ Henkilökohtaiset valmennuspuhelut verkkovälitteisesti sopimuksen mukaan elo–marraskuun aikana
✔ Videokirjasto ja WhatsApp-tuki aukeavat 4.9.

Valmennuksen hinta on bonuksineen 1250 €, sis. alv 24 %. Maksu 1,3 tai 6 osassa.
Viimeinen ilmoittautumispäivä 25.8.2023.

Valmentaja

Liisi Pettersson
Ihmisäänen monipuolinen ammattilainen: laulaja, laulupedagogi (amk), vokologi FM, juontaja ja kouluttaja. Rakastaa tutkia ihmisäänen mahdollisuuksia ja uskoo suurten tavoitteiden voimaan. Valmentajana lempeä, kannustava ja ymmärtäväinen, haluaa aina saada valmennettavasta parhaat puolet esille.

Kenelle Loistaen lavalla -valmennus on tarkoitettu?

Tämä valmennus sopii sinulle loistavasti, kun...

suunnittelet osallistumista pääsykokeisiin, koelauluun tai laulukilpailuun
✔ esiintyminen pelottaa sinua, vaikka halu päästä laulamaan on valtava
✔ haluat tehdä parhaasi ja onnistua kriittisenkin yleisön edessä
✔ haluat oppia säätelemään esiintymisjännitystäsi ja loistaa lavalla

olet valmis kasvamaan täyteen potentiaaliisi laulajana

JA

✔ olet valmis seuraamaan kehitystäsi viikoittain itsevarmuuttasi mittaavalla työkalulla  

Valmennus ei sovi sinulle, kun...

✔ et ole valmis panostamaan uuden oppimiseen
✔ et halua työskennellä intensiivisesti tullaksesi itsevarmaksi esiintyjäksi
✔ et usko, että voisit parissa kuukaudessa oppia laulamaan vapautuneesti miten vaativassa esiintymisessä tahansa
✔ et halua hioa esitystäsi myös äänellisesti ja musiikillisesti huippukuntoon

"Tulin valmennukselta hakemaan helppoutta äänentuottooni ja apua epävireeseen. Sain kaiken haluamani ja opetus sekä ääniharjoitukset olivat selkeitä ja helposti sisäistettäviä. Nyt pystyn jatkamaan hyvillä mielin eteenpäin ja motivaationi nousi, sillä nyt tiedän laulavani paljon paremmin kuin ennen kurssin alkua. Tämä oli hintansa väärti ja suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka haluavat kehittää lauluääntänsä eteenpäin! :)" -Henna

 "Ihana armollinen valmennusryhmä jossa uskalsi tulla kuulluksi: Kiitos Liisi! Oli sopivan tiivis, mutta sitäkin vaikuttavampi kurssi, jossa pääsi ylittämään itseään lempeästi. Teet hyvää työtä ja sulla on luontaisesti hyvä tyyli opettamiseen ja mielen parissa työskentelyyn. ❤️" -Emmi Asikainen 


Älä mieti kauaa, vaan lähde mukaan rohkeasti! Ilmoittautuminen on auki enää...
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Day
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Hours
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Minutes
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Seconds
Viimeinen ilmoittautumispäivä 29.8.

Otan mukaan 6 laulajaa, jotka haluavat selättää esiintymispelkonsa ja loistaa kilpailuissa ja koelauluissa. Varaa paikkasi pian klikkaamalla allaolevaa painiketta!

Valmennuksen hinta on 1250 €, sis. alv 24 %. Klikkaa linkistä maksuohjeet sekä tilaus- ja toimitusehdot ja ilmoittaudu valmennukseen. Jos et ole varma, sopisiko tämä valmennus sinulle, lähetä minulle sähköpostia ja kerro, millaisia tavoitteita kohti olet laulussa menossa seuraavan vuoden sisällä. Mielelläni autan sinua tekemään hyvän valinnan osallistumisen suhteen.

Tutustutaanko paremmin?

Olen Liisi, laulaja, laulupedagogi YAMK ja vokologi FM. Autan laulajia vapauttamaan vahvimman äänensä ja loistamaan lavalla. Valmennuksissani on käynyt tuhansia ihmisiä saamassa oppia näihin asioihin. Laulan ja esiinnyn myös itse aina, kun siihen on mahdollisuus.

En ole kuitenkaan aina rakastanut esiintymistä. Vaikka olin lapsena innokas esiintyjä ja nuorisokuorossa toimin solistina monissa lauluissa, parikymppisenä minuun iski esiintymisjännitys. Oikeastaan voisi puhua esiintymispelosta. Se oli niin voimakas, että eräs opettaja vitsaili laulututkinnossani jännittäneensä, mahdanko pysyä edes lavalla. Olin musertunut: Rakastin laulamista ja unelmoin laulajan urasta, mutta esiintyminen tuntui aina yhtä pahalta.

Koelaulut olivat pahimpia. Ääni ei toiminut lainkaan. Ei auttanut, vaikka opettajat ja kaverit sanoivat: “kyllä sinä siihen totut”. En tottunut. Jokaisen esiintymisen jälkeen olin pettynyt suoritukseeni ja valmis lopettamaan laulamisen siihen paikkaan. Löysin onneksi esiintymisvalmentajan, joka auttoi minua vapauttamaan ilmaisuni ja ääneni. Kehoni vapautui ja aloin nauttia esiintymisestä. Ääni toimi hyvin, eikä jännitys saanut sitä enää tärisemään ja väpättämään. Hengitys ei noussut korviin, vaan pystyin hallitsemaan ääneni. Mikä parasta, sain yleisön kanssa loistavan yhteyden ja nautin laulamisesta.

Esiintymisjännityksen selätettyäni ja laulupedagogiksi valmistuttuani aloin auttaa muita laulajia tärkeissä esiintymisissä. Vuonna 2018 kävin myös itse Milanossa laulukilpailuissa todistamassa itselleni, että pystyn nauttimaan laulamisesta tiukassakin paikassa. Kilpailumenestystä ei tullut, mutta tunsin itseni voittajaksi onnistuneen koelaulun ansiosta. Kilpailun jälkeen olen osallistunut koelauluihin, laulanut solistina useissa konserteissa ja esiintynyt laulajana monissa eri tilaisuuksissa. Olen myös auttanut kymmeniä laulajia selättämään esiintymispelkonsa ja onnistumaan kilpailuissa, koelauluissa ja keikoilla.

 Olen saanut tunneista paljon apua työhöni, olen äänenkäytön ammattilainen ja joudun puhumaan ja laulamaan työssäni paljon, päivittäin. Liisi on ollut monipuolinen äänenkäytön ja laulun opettaja. Hän kuuntelee keskittyneesti, neuvoo aina juuri minun kysymyksiini ja ongelmiini sopivat harjoitukset ja osaa lisäksi selittää asiat perusteellisesti ja helposti ymmärrettävästi. Uusia oivalluksia on syntynyt joka tunnilla.  Ymmärrykseni äänenhuollon tärkeydestä on kasvanut ja olen saanut siihen konkreettisia työkaluja. Musiikin tekeminen ja tulkinta ovat läsnä tuntityöskentelyssä ja Liisillä on myös esiintymisvalmentajan osaamista. Voin lämpimästi suositella Liisiä laulunopettajaksi erilaisille oppilaille ja kaikenlaisiin tavoitteisiin; omaan ääneen tutustumisesta ja harrastamisesta aina esiintymiseen ja ammattiopintoihin asti.  
– Hanna, kanttori, MuM


Pidin erityisesti siitä, että harjoittelu kohdistui konkreettisiin asioihin äänenkäytössäni. Olin ennen Liisiä harjoitellut useamman äänivalmentajan kanssa. Olin turhautunut itseeni, kun en ymmärtänyt mitä minun pitää konkreettisesti tehdä, kun he sanoivat ”vähennä puristeisuutta”. Liisi vei minut harjoitteillaan itse tuohon puristeiseen kokemukseen. Ja pian oivalsin mitä kohtaa minun tulee harjoittaa, jotta ääneni alkaa soida luonnollisesti. Suosittelen!  – Harri Valkonen

Liisi on hämmästyttävän monipuolinen opettaja. On tavattoman inspiroivaa tavata oman laulunopiskelun merkeissä oikea taiteilija. Liisi pystyy antamaan aitoa kipinää aloittelevalle artistin alulle, koska on itsekin artisti. Liisillä tekeminen ei ole jämähtänyt pelkästään virtuoottisen taidokkaasti haltuun otettuihin äänen tuottamisen fysiologisiin perusteisiin ja tekniikoihin, vaan tunneilla pääsee helposti tarttumaan tunteisiin ja tarinoihin.  – Eveliina Sydänlähde, muusikko

Otan mukaan 6 laulajaa, jotka haluavat selättää esiintymispelkonsa ja loistaa kilpailuissa ja koelauluissa. Varaa paikkasi pian klikkaamalla allaolevaa painiketta!

Valmennuksen hinta on 1250 €, sis. alv 24 %. Klikkaa linkistä maksuohjeet sekä tilaus- ja toimitusehdot ja ilmoittaudu valmennukseen. Jos et ole varma, sopisiko tämä valmennus sinulle, lähetä minulle sähköpostia ja kerro, millaisia tavoitteita kohti olet laulussa menossa seuraavan vuoden sisällä. Mielelläni autan sinua tekemään hyvän valinnan valmennuksen suhteen.