Vapauta korkeat äänesi – maksuton videosarja

Laulun harrastaja!

Laulatko kuorossa, bändissä tai karaokessa? Tai käytkö yksinlaulutunneilla ilman tuntuvaa edistystä?

Väsyykö äänesi helposti korkeita ääniä laulaessa?

Silloin joudut himmailemaan ja lopettamaan treenit lyhyeen, välttämään pitkään laulamisen ja muutenkin varomaan koko ajan ääntäsi. Et uskalla sopia karaokeiltoja, kun pelkäät äänesi puolesta – tai et voi kuvitellakaan, että laulaisit julkisesti raakkuvalla äänelläsi.

Entä jos voisit oppia laulamaan korkeat äänet UPEASTI – niin että ääni kestää?

Voisit vihdoinkin nauttia kuoroharjoituksista, bänditreeneistä ja karaokeilloista luottaen siihen, että ääni kestää? Voisit treenata juuri niin paljon kuin haluat ja kehittyisit nopeasti, kun voisit laulaa täydellä antaumuksella ja heittäytyä musiikin vietäväksi.

Olen Liisi ja haluan auttaa sinua. Olen laulanut koko pienen ikäni, ja pitkälle murrosikään laulu oli minulle helppoa. Kuitenkin kun parikymppisenä aloin opetella erilaisia laulutekniikoita, ensin klassista ja sitten pop/jazzlaulua, huomasin puutteet ensin korkeissa äänissä. Ne eivät tulleet, kuulostivat pahalta tai sattuivat kurkkuun.

Jatkoin hetken aikaa pään seinään hakkaamista, kunnes tutustuin tarkemmin laulamisen fysiologiaan. Sen avulla opin laulamaan korkeat äänet paljon fiksummin. En enää luottanut laulun tuottamaan hyvään fiilikseen, vaan aloin oikeasti kiinnittää huomiota kehon aisitimuksiin ja laulutekniikkaan, kun lauloin.

Siitä alkoi matka omaan ääneeni. Laulaminen ei tuntunutkaan enää "henkimaailman hommalta", kun sain kokemuksen siitä, että itse vaikutan ääneeni. Yhtäkkiä pystyinkin keskittämään huomioni siihen, miltä laulu tuntuu ja kuulostaa. Vähitellen opin laulamaan korkeat äänet hyvällä saundilla, ääntä rasittamatta, ja tyylissä kuin tyylissä.

Olen paitsi laulaja, myös laulupedagogi ja vokologi. Yli kymmenen vuoden ajan olen auttanut laulun harrastajia ja ammattilaisia vapauttamaan vahvimman äänensä ja loistamaan lavalla. Valmennuksistani laulajat ovat saaneet työkaluja onnistua keikoilla, koelauluissa ja levytyksissä.

Nyt haluankin auttaa myös sinua vapauttamaan korkeat äänesi ❤ Tässä videovalmennuksessa autan sinua ottamaan haltuun tekniikan, joilla korkeiden äänten laulaminen on helppoa ja hauskaa! Tilaaminen ei maksa mitään (paitsi katsominen tunnin verran aikaasi) eikä sido sinua mihinkään.  Valmennuksessa kerron, miten ...

❤ saat oivalluksia siitä, mikä korkeissa äänissä yleensä mättää
❤ opit, millainen laulutekniikka on avuksi korkeiden äänten laulamisessa
❤ saat työkalun, jolla korkeiden äänten laulaminen sujuu helpommin
❤ saat rohkeutta tarttua lempibiiseihisi ja opetella laulamaan ne hyvällä tekniikalla

Tilaa videotallenne maksutta tämän sivun lomakkeella. Saat uuden videon 3 päivän ajan joka päivä. Lähde vapauttamaan korkeita ääniä kanssani!


Täytä tietosi tähän ja tilaa maksuton videosarja, jolla vapautat korkeat äänesi!

KYLLÄ, TILAAN VIDEOSARJAN
Sähköpostiosoitteesi on turvassa ja voit erota listalta milloin tahansa. Tietosuojaseloste

Haluatko kuulla lisää?

Tilaa 3-osainen valmennus kokonaisuudessaan sähköpostiisi. Valmennuksen seuraavissa osissa:

  • saat oivalluksia siitä, mikä korkeissa äänissä yleensä mättää
  • opit, millainen laulutekniikka on avuksi korkeiden äänten laulamisessa 
  • saat työkalun, jolla korkeiden äänten laulaminen sujuu helpommin
  • saat rohkeutta tarttua lempibiiseihisi ja opetella laulamaan ne hyvällä tekniikalla

Tilaa maksuton Vapauta korkeat äänesi -videosarja allaolevalla lomakkeella!

Sähköpostiosoitteesi on turvassa ja voit erota listalta milloin tahansa. Tietosuojaseloste

Miksi opiskella laulamista kanssani?

Olen Liisi Pettersson, laulaja ja äänivalmentaja. Koulutukseltani olen laulaja, laulupedagogi (yamk) ja vokologi FM. Olen opiskellut laulua vuodesta 2001 eri laulutyyleissä. Yli 10 v kestäneen opettajanurani aikana olen auttanut tuhansia laulajia harrastajista ammattilaisiin saamaan lauluunsa lisää vaikuttavuutta ja kestävyyttä.

Valmennukseeni on tullut laulajia, joilla on ollut äänialaa kvintin – eli yhden kolmisoinnun – verran. Siitä vuoden päästä he ovat ongelmitta pystyneet laulamaan kappaleita, jotka kulkevat 1,5 oktaavin alueella. Heidän äänialansa on siis vuodessa liki kolminkertaistunut. Valmennuksessani on ollut myös laulajia, joiden ääni on käheytynyt 10 min laulamisen jälkeen, ja jotka nyt oikean tekniikan opittuaan pystyvät laulamaan tunteja äänen väsymättä.

Ammattiopintojeni jälkeen olen täydentänyt lauluosaamistani mm. seuraavilla kursseilla: pop-/jazz laulun täydennysopinnot Metropolia -ammattikorkeakoulussa, Core Sound Method -täydennyskoulutus Christa Renwallin ohjauksessa v. 2018, Estill Voice Training 5-day-course Helen Rawsonin ohjauksessa v. 2016 ja Anne-Marie Speedin ohjauksessa v. 2018, Laulustudio Laura Virtalan musikaalilaulukurssi, klassisen ja pop/-jazzlaulun yksityistunnit eri opettajien kanssa.

Valmennuksistani sanottua:

"Suuret kiitokset kurssista. Olen soveltanut oppejasi suoraa oman musiikin tekemiseen ja ääneni soi paljon luontevammin ja vaivattomammin. Happi riittää ja erityisesti korkeat äänet ovat löytyneet paremmin. En aiemmin olisi uskonut, että pystyisin laulamaan niin korkealta. Selvästikin tehokas ja inspiroiva kurssi.” – Jani Kielinen

Oli muuten 5/5 noi Liisin ilmaisetkin vinkit. Olin just 2 pv messuilla, oli esiintyminen ja puhuin muutenkin melkein tauotta. Ja kurkku on ehjä!

"Itse olen jo aika varma laulaja, uskallan ottaa kotona oman tilani ja myös esiintyä julkisesti. Oli kuitenkin hurjan mielenkiintoista kuunnella myös kaikki ne oppitunnit, joissa käsiteltiin epävarmuutta ja ajatuslukkoja ja niiden purkamista. Vaikka uskallan esiíntyä, niin live-opetustilanne ujostuttaa. Siksi verkkovalmennus oli hyvä tapa tutustua laulunopetukseen. Olet ihanan luonteva ja välitön opettaja. Alkaa aina tehdä mieli laulaa enemmän ja treenata lisää, kun katsoo näitä oppituntejasi." – Sirpa Penttinen

“Kiitos! Todella hyvä tuki laulunharjoittelulle. Itselläni on paljon esiintymiseen ja oman äänen esilletuomiseen liittyviä rajoitteita, joten tällainen opetus toimii hyvin. Arvostan paljon lempeää ja kannustavaa asennettasi.“

Tilaa maksuton Vapauta korkeat äänesi -videosarja allaolevalla lomakkeella!

Sähköpostiosoitteesi on turvassa ja voit erota listalta milloin tahansa. Tietosuojaseloste.

Tietosi ovat turvassa: Rekisteri ja tietoturvaseloste