5 askelta vaikuttavampaan äänenkäyttöön

Nämä jokaisen kouluttajan, myyjän ja vaikuttajan tulisi tietää! 

Oletko kokenut, että puheäänesi ei tue sanomaasi parhaalla mahdollisella tavalla?

Tahdotko tulla kuulluksi vahvalla ja vaikuttavalla äänellä?

Usein aliarvioimme äänemme merkityksen esiintymistilanteissa. Mietimme käsien paikkaa ja jalkojen asentoa , esitysaneiston visuaalisuutta ja mieleenjääviä iskulauseita, mutta unohdamme äänemme. Miksi?

Moni ajattelee, että oma ääni on sellainen kuin se on. Kun ääni käheytyy ja kärisee, yritämme vain kestää. Samoin jos puhe menee puuroksi tai kuulostaa puhelinluettelon lukemiselta, saatamme ajatella, että " ääneni nyt vain on tällainen!"

Älä enää anna äänesi rajoittaa esiintymistäsi!

5 askelta vaikuttavampaan puheääneen -webinaarissa opit:
✓ miten puhua rohkeasti itsellesi tärkeistä aiheista
✓ miten säilyttää aitous ja uskottavuus samanaikaisesti
✓ millainen ääni vaikuttaa syvästi kuulijoihin
✓kuinka lisätä oman äänesi vaikuttavuutta
✓ miten luottaa ääneesi myös jännittävissä tilanteissa

Tässä webinaarissa autan sinua löytämään lisää vaikuttavuutta puheeseesi äänen kautta. Yli kymmenen vuotta puheammattilaisia valmennettuani olen varma, että vaikuttava äänenkäyttö ei ole vain temppuja tai pintapuolisia elementtejä. Se on kokonaisvaltainen kokemus omasta voimasta, ilmaisukyvystä ja läsnäolosta.

Haluan auttaa sinua saamaan äänesi koko potentiaalin käyttöön, sillä toimimaton ääni vaikeuttaa arkea monella tavalla. Työpäivät tuntuvat raskailta, jos joudut pelkäämään äänen käheytymistä. Puhuminen ei enää huvita, ja alat vältellä vuorovaikutustilanteita.

Toimivalla äänellä edistät vuorovaikutusta. Sinua kuullaan ja uskotaan. Nautit puhumisesta enemmän, kun huomaat saavasi syvän yhteyden kuulijoihin äänesi kautta. Pystyt paremmin edistämään sinulle tärkeitä asioita ja nauttimaan puhumisesta.

Tässä webinaarissa näytän käytännön askeleet, jotka auttavat sinua kehittämään äänesi vaikuttavuutta välittömästi. Webinaari sopii kaikille, jotka haluavat parantaa esiintymis- ja vuorovaikutustaitojaan: kouluttajat, opettajat, yrittäjät, poliitikot ja somevaikuttajat.

Tilaa tallenne tältä sivulta ja valmistaudu vapauttamaan vahvin äänesi!      


Täytä tietosi tähän ja tilaa maksuton tallenne!

KATSO TALLENNE
Sähköpostiosoitteesi on turvassa ja voit erota listalta milloin tahansa. Tietosuojaseloste

Lisätietoa kouluttajasta

Liisi Pettersson

Laulupedagogi ja vokologi (yamk, FM)

Laulaja, vokologi ja laulupedagogi Liisi Pettersson toimii ääni- ja esiintymisvalmentajana Ääniluotsilla. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus laulunopetuksesta ja äänivalmennuksesta, ja hän on auttanut uransa aikana tuhansia laulajia ja puhujia saamaan äänenkäyttöönsä lisää helppoutta, voimaa, vapautta ja varmuutta. Koulutukseltaan Liisi on laulupedagogi YAMK ja vokologi FM, eli ihmisäänen monipuolinen asiantuntija.

Liisi valmentaa puheammattilaisia ja laulajia. Häntä on kiitelty kannustavasta valmennustavasta, asioihin tarttumisesta ja laajasta tietämyksestä ihmisäänen toiminnassa. Myös hänen käytännön kokemuksensa laulu- ja puhe-esiintymisistä innostaa monia. Liisi esiintyykin mielellään  laulaen ja puhuen aina, kun siihen on mahdollisuus.