5 askelta vaikuttavampaan äänenkäyttöön

– maksuton koulutus

Haluatko olla vaikuttava?

 Usein unohdamme äänen voiman, kun haluamme esiintyä vaikuttavasti. Mietimme puhe-esitykseen valmistautuessamme  käsien paikkaa ja jalkojen asentoa , esitysaneiston visuaalisuutta ja mieleenjääviä iskulauseita, mutta unohdamme äänen kokonaan. Miksi?    

Harva ihminen tietää, miten paljon voi omaan ääneensä vaikuttaa. Moni ajattelee, että oma ääni on sellainen kuin se on. Jos se käheytyy, kärisee ja kiristyy, yritämme vain tulla toimeen sen kanssa. Samoin jos puhe menee puuroksi tai puhuminen kuulostaa puhelinluettelon lukemiselta – no sitten ajatellaan, että "tämä ääneni nyt vain on tällainen!"    

Tiesitkö, että omasta puheäänestäsi voit kehittää juuri niin vaikuttavan kuin haluat?  

5 askelta vaikuttavampaan puheääneen -videokoulutuksessa autan sinua lisäämään puheäänesi vaikuttavuutta.  Tämä on jotain muuta kuin äänen painot, korkeudenvaihtelut tai tauot puheessa, sillä yli kymmenen vuoden asiakastyö puhujien kanssa on osoittanut, että todelliset haasteet äänellä vaikuttamisessa ovat paljon syvemmällä – kehollistetussa kokemuksessa uskottavuudesta ja itsevarmuudesta.  

Haluan auttaa sinua saamaan oman äänesi koko potentiaalin käyttöön, sillä toimimaton ääni vaikeuttaa arkea monella tavalla. Työpäivät tuntuvat raskailta, jos joudut pelkäämään äänessä ja esillä olemista. Puhuminen ei huvita, ja alat vältellä vuorovaikutustilanteita. Puhumisesta katoaa nautinto.  

Toimivalla äänellä edistät vuorovaikutusta. Sinua kuullaan ja uskotaan. Nautit puhumisesta enemmän, kun huomaat äänesi vaikutuksen kuulijoihin. Pystyt  paremmin edistämään  sinulle tärkeitä asioita ja nauttimaan työstäsi.  

 Videokoulutuksen aiheet:  
✓ Miten vapautua puhumaan itselle tärkeästä aiheesta?
✓ Miten olla samaan aikaan aito ja uskottava?
✓ Minkälainen ääni vaikuttaa syvästi kuulijoihin?
✓Miten lisätä oman äänen vaikuttavuutta huomattavasti?
✓ Miten luottaa omaan ääneensä jännittävissä tilanteissa?  

Tässä webinaarissa käymme läpi käytännön askeleet, joilla pääset heti kehittämään puheäänesi vaikuttavuutta. Webinaari sopii  yrittäjille, myyjille, opettajille, poliitikoille ja somevaikuttajille.  Rekisteröidy mukaan maksuttomaan webinaariin oheisella lomakkeella ja varaudu vapauttamaan vahvin äänesi!


Täytä tietosi tähän ja tilaa maksuton tallenne!

KATSO TALLENNE
Sähköpostiosoitteesi on turvassa ja voit erota listalta milloin tahansa. Tietosuojaseloste

Lisätietoa kouluttajasta

Liisi Pettersson

Laulupedagogi ja vokologi (yamk, FM)

Laulaja, vokologi ja laulupedagogi Liisi Pettersson toimii ääni- ja esiintymisvalmentajana Ääniluotsilla. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus laulunopetuksesta ja äänivalmennuksesta, ja hän on auttanut uransa aikana tuhansia laulajia ja puhujia saamaan äänenkäyttöönsä lisää helppoutta, voimaa, vapautta ja varmuutta. Koulutukseltaan Liisi on laulupedagogi YAMK ja vokologi FM, eli ihmisäänen monipuolinen asiantuntija.

Liisi valmentaa puheammattilaisia ja laulajia. Häntä on kiitelty kannustavasta valmennustavasta, asioihin tarttumisesta ja laajasta tietämyksestä ihmisäänen toiminnassa. Myös hänen käytännön kokemuksensa laulu- ja puhe-esiintymisistä innostaa monia. Liisi esiintyykin mielellään  laulaen ja puhuen aina, kun siihen on mahdollisuus.