Kohti valloittavaa lauluesitystä!

Harrastatko karaokelaulua tai laulatko bändissä?
Väsyykö äänesi helposti? 
Pilaako esiintymisjännitys suorituksesi?
Pelkäätkö arvostelua ja epäonnistumisia, etkä siksi uskalla lähteä kohti suurimpia laulu-unelmiasi?

Lue eteenpäin, kun...

 Haluat laulaa tuhansille ihmisille
Haluat menestyä laulukilpailuissa
Sinulla on isoja tavoitteita laulun suhteen  

JA  

Haluat oppia säätelemään esiintymisjännitystäsi
Haluat onnistua sinulle tärkeissä laulutavoitteissa
Haluat koskettaa tuhansia ihmisiä äänelläsi  

Oletko kokenut esiintymisjännityksen kahleet?  Olin itsekin siinä tilanteessa, kun lauluopintoni 20 vuotta sitten alkoivat.  Lavalla kehoni petti minut, jalkani tärisivät, kädet hikosivat. Koin epämiellyttäviä tilanteita ja jopa jätin erään konsertin väliin. Silloin päätin tehdä muutoksen.    

Esiintymisvalmennus vapautti minut jännityksen kahleista. Sain rohkeutta laulaa ja puhua yleisön edessä.   Valmistuttuani laulupedagogiksi opin myös NLP:tä, teatteri-improa ja mindfulness-tekniikoita. Pystyin kilpailemaan ja esiintymään jännityksestä huolimatta.    

Nyt olen auttanut kymmeniä valmennettaviani onnistumaan heille tärkeissä lauluesiintymisissä,  pääsemään palkintosijoille laulukilpailuissa ja samaan unelmiensa työpaikkoja laulajina.    

"Kohti valloittavaa lauluesitystä" -workshopissa opit askeleet, jotka vievät sinut kohti upeita onnistumisia lauluesityksissäsi.  Lähde mukaan workshopiin ja avaa ovi omille laulu-unelmillesi!  

Kohti valloittavaa lauluesitystä -workshopissa kuulet, miten...  
1. Avaudut mahdollisuudelle TODELLA LOISTAA LAVALLA  
2.  Valmistaudut tärkeään lauluesitykseen parhaalla mahdollisella tavalla  
3. Löydät vahvan yhteyden yleisön kanssa  
4. Nautit laulamisesta ja kosketat kuulijoita äänelläsi  

Koskaan ei ole liian myöhäistä lähteä omia laulu-unelmia kohti – ja nämä taidot voivat viedä sinut suurille estradeille aiemmin kuin arvaatkaan ❤    

Tilaa maksuton workshop tältä sivulta. Tallenne on katsottavissa 7.4.2024 asti.


Täytä tietosi tähän ja tilaa maksuton tallenne!

KATSO TALLENNE
Sähköpostiosoitteesi on turvassa ja voit erota listalta milloin tahansa. Tietosuojaseloste

Valmentajasi webinaarissa

Liisi Pettersson

Laulupedagogi ja vokologi (yamk, FM)

Laulaja, vokologi ja laulupedagogi Liisi Pettersson toimii ääni- ja esiintymisvalmentajana Ääniluotsilla. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus laulunopetuksesta ja äänivalmennuksesta, ja hän on auttanut uransa aikana tuhansia laulajia ja puhujia saamaan äänenkäyttöönsä lisää helppoutta, voimaa, vapautta ja varmuutta. Koulutukseltaan Liisi on laulupedagogi YAMK ja vokologi FM, eli ihmisäänen monipuolinen asiantuntija.

Liisi valmentaa laulajia harrastajista ammattilaisiin. Häntä on kiitelty kannustavasta valmennustavasta, asioihin tarttumisesta ja laajasta tietämyksestä ihmisäänen toiminnassa. Myös hänen käytännön kokemuksensa laulu- ja puhe-esiintymisistä innostaa monia. Liisi esiintyykin mielellään  laulaen ja puhuen aina, kun siihen on mahdollisuus.