Kulttuurieduilla maksaminen

Yleistä: Valitse käyttämäsi palvelu ja lue maksuohjeet mobiilissa tai fyysisillä kulttuuriseteleillä maksamiseen tältä sivulta. Postitusosoite fyysisiä seteleitä varten sivun alalaidassa.

Huomioithan, että kulttuuri- ja virike-edut ovat henkilökohtaisia. Mikäli ostat palveluita toiselle henkilölle maksutavalla, ei hankittua palvelua voida lunastaa eikä maksua palauteta takaisin järjestelmän kautta. Kulttuurietua käyttäessä summa maksetaan kerralla. Jos haluat maksaa summan 2 erässä, perimme 10 € laskutuslisän jälkimmäisestä osamaksusta.

Jos teet virheen maksun kanssa, ole heti yhteydessä palveluntarjoajaan. Palveluntarjoaja voi perua maksun saman päivän aikana. Käyttäjän tekemä virhe maksussa on kuitenkin aina käyttäjän itsensä vastuulla, ja maksu tilittyy yleensä palveluntarjoajalle jo seuraavaa päivänä. Ole siis huolellinen maksuja tehdessäsi. Asiakaspalvelussa ei lähtökohtaisesti voida tehdä maksun palautuksia, sillä raha on palveluntarjoajan rahaa heti, kun maksu on suoritettu.

Maksuohjeet:

Näin maksat valmennuksen SmartumPay -saldolla SmartumPay -sovelluksessa:
 
1. Valitse Smartum Pay -sovelluksessa käyttöpaikka Ääniluotsi.  

2. Syötä kurssin summa, jonka näet kurssin ostosivulta. Varmista, että summa ja toimipiste, johon olet tekemässä maksua, ovat oikein. Varmista myös, että käyttämäsi etu (kulttuuriseteli) on oikea.  

3. Lisää viestikenttään viesti, jossa lukee tilaamasi kurssin nimi.  

4. Kun olet suorittanut maksun sovelluksella, lähetä palveluntarjoajalle viestiä ostosta sähköpostitse posti (ät) aaniluotsi . fi , niin saat ohjeet kurssille kirjautumiseen. Kerro lähettämässäsi viestissä a) mihin valmennukseen haluat maksun käyttää JA b) minkä sähköpostiosoitteen haluat kirjautumistunnukseksi.

Näin maksat valmennuksen Edenredin virikeseteleillä MyEdenred-sovelluksessa:

1. Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse "Luo mobiilimaksu" virike-edun kohdalta.    

2. Etsi sovelluksesta käyttöpaikka "Ääniluotsi" ja valitse se klikkaamalla käyttöpaikan nimeä listalla.    

3. Syötä palvelun summa ja paina "vahvista maksu".    

4. Kun olet suorittanut maksun sovelluksella, lähetä palveluntarjoajalle viestiä ostosta sähköpostitse posti (ät) aaniluotsi . fi , niin saat ohjeet kurssille kirjautumiseen. Kerro lähettämässäsi viestissä a) mihin valmennukseen haluat maksun käyttää JA b) minkä sähköpostiosoitteen haluat kirjautumistunnukseksi. 

Näin maksat valmennuksen Epassin verkkopalvelussa:  

1. Kirjaudu palveluun sisään ePassin käyttäjätunnuksillasi.  

2. Klikkaa "Valitse toimipiste" -painiketta.

3. Kirjoita maksettava summa (tai valitse käyttöpaikan ennakkoon antama hinta) ja paina "Jatka"-painiketta.

4. Vahvista maksu klikkaamalla "Maksa" -painiketta, joka ilmestyy, kun kaikki tiedot on täytetty. Maksu veloitetaan saldostasi saman tien.

5. Kun olet suorittanut maksun sovelluksella, lähetä palveluntarjoajalle viestiä ostosta sekä saamasi tosite sähköpostitse posti (ät) aaniluotsi . fi , niin saat ohjeet kurssille kirjautumiseen. Kerro lähettämässäsi viestissä a) mihin valmennukseen haluat maksun käyttää JA b) minkä sähköpostiosoitteen haluat kirjautumistunnukseksi.

Fyysiset setelit:
Fyysiset setelit voit postittaa alla näkyvään osoitteeseen. Merkitse seteleihin nimesi ja laita mukaan viesti, mihin kurssiin setelit on käytetty sekä kurssin summa. Postittaminen on omalla vastuullasi, joten käytä tarvittaessa kirjattua kirjettä, jotta setelit varmasti löytävät perille. Seteleistä ei palauteta rahaa takaisin, joten pyöristä summa ylöspäin lähimpään seteleistä saatavaan tasalukuun. Ole aina ensin yhteydessä meihin sähköpostilla, ennen kuin postitat fyysisiä seteleitä.

Postitusosoite:  
Ääniluotsi  
c/o Liisi Pettersson
Taskilantie 38 as 5
90580 Oulu