VAIKUTTAJAN ÄÄNI -VALMENNUS / TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Valmennuksen kesto ja aikojen varaaminen:

Ääniluotsin järjestämä Vaikuttajan ääni -ryhmävalmennus kestää 3 kk ja ryhmätapaamiset pidetään Oulussa Heinäpäässä tai verkon välityksellä Zoom-videopuhelulla torstaisin klo 15–17 (16.5., 23.5., 30.5., 6.6., 13.6. ja 27.6.), ellei valmentajan kanssa ole toisin sovittu. Henkilökohtaisia valmennustapaamisia koskee 24 h siirto- ja peruutusoikeus. Peruutukset on tehtävä verkkokalenterin kautta. Jos et pääse tunnille etkä ehdi perumaan sitä peruutusehtojen mukaisesti, tunti katsotaan pidetyksi eikä sitä korvata sinulle jälkikäteen. 

Valmentajana tapaamisissa toimii Liisi Pettersson ja pääsääntöisesti tunnit ovat hänen pitämiään. Valmentajan sairastuessa tunti saatetaan joutua perumaan, mutta tästä lähtee asiakkaalle tieto aina erikseen. Valmentajalla on lupa perua tunti myös omien menojensa takia, kunhan peruutus tulee viimeistään 2 vrk ennen tunnin ajankohtaa. Peruttu tapaaminen on pidettävä alle 1 kk aikana alkuperin ilmoitetusta ajankohdasta.

Mikäli kouluttaja joutuu olemaan pitkään poissa esimerkiksi sairausloman takia, sovimme kanssasi tuntien korvaamisesta, siirrosta tai sijaismenettelystä. Jos yrityksistämme huolimatta emme pysty valmennusta järjestämään, palautamme rahasi pitämättä jääneen kokonaisuuden osalta.

Siirto- ja peruutusehdot:

Ilmoittaudut valmennukseen hyväksymällä nämä sopimusehdot ja maksamalla valmennusmaksun tai sen ensimmäisen osamaksun. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla sitoudut käymään valmennuksen loppuun asti sovitussa aikataulussa. Kurssimaksua ei palauteta, jos keskeytät valmennuksen. Valmennuksen kestoa voidaan pidentää ainoastaan yli kuukauden (1kk) kestävän, lääkärin todistaman sairausloman perusteella sairauslomatodistusta vastaan.

Sosiaalinen suorituseste kuten perintätoimien alaiset maksuvaikeudet, pitkäaikainen vakava sairaudesta tai äkillinen työttömyys voidaan katsoa perustelluksi syyksi purkaa sopimus ja lopettaa valmennus. Tällöin sinun on näytettävä kirjallinen todistus kyseisestä syystä (esim. irtisanomisilmoitus, lääkärintodistus), jonka jälkeen sopimus puretaan, laskutus lopetetaan eikä sinulle tule muita maksuvelvoitteita. Alle 1 kk kestänyttä sairautta tai tilapäistä taloudellista estettä ei katsota sosiaaliseksi suoritusesteeksi.

Valmennuksen maksaminen:

Valmennus (early bird -hinta 1100 € sis. alv 24 %, norm. hinta 1360 € sis. alv 24 %) maksetaan verkkokaupassa tai laskulla sopimuksen mukaan 1, 2 tai 4 erässä niin, että ensimmäinen erä on maksettu valmennuksen alkaessa. Early bird -hinnan tulee olla maksettu early bird -päivämäärään 28.4.2024 mennessä.

Materiaalit:

Valmennuksessa jaettavia materiaaleja ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ja tilaisuuksien videoiminen on kiellettyä ilman valmentajan erillistä suostumusta.

Tietosuoja:

Tallennamme tietosi järjestelmäämme ja käytämme niitä tiedottaaksemme sinua valmennukseen liittyvistä asioista. Tietosi ovat suojassa emmekä luovuta niitä eteenpäin ilman lupaasi. Erillisellä luvalla voimme lisätä sinut postituslistalle, jolta voit halutessasi poistua. 

Ehtojen rikkominen:

Mikäli näitä ehtoja valmentajan huomautuksista huolimatta rikotaan, osallistumisoikeus valmennukseen voidaan perua eikä rahoja palauteta takaisin.