theme 6 check

Avaudu karismallesi – laula sielusi kyllyydestä!

Maksuton webinaari ti 28.3. klo 18.30. Lue lisää tältä sivulta ja tule mukaan, niin otetaan yhdessä esiintymispelko pois loistoasi himmentämästä.

Europe/Helsinki

  • TUE
    28 MAR
  • 06:30 PM

28 March 2023 Tuesday, 06:30 PM EEST

Live Webinar Session has ended now.

Kärsitkö esiintymispelosta?

Jokin  vetää sinua lavalle. Et oikein tiedä miksi, mutta sinne aina menet. Ja aina se tuntuu pahalta. Ahdistavalta. Kahlitsevalta, kun pitäisi osata, muttei osaa. Pitäisi onnistua antamaan jotakin itsestään, mutta ei onnistu.

Kurkunpää pomppaa korviin ja plumpsahtelee valtoimenaan. Hengitys on pinnallista ja katkonaista. Sanat menevät solmuun. Kädet ja jalat tärisevät. Omassa kokemusmaailmassa ei ole mitään muuta kuin nämä fyysiset oireet. Hädin tuskin tiedät, keitä muita lavalla tai yleisössä on.  

Haluan auttaa sinua! Juuri sinua, täydestä sydämestäni, juuri nyt. Koska sinun ei tarvitse kokea tällaista esiintyessäsi, jos et halua. Asiat voivat olla myös täysin toisin. Esiintymistä ei tarvitse pelätä, vaan sitä voi oppia rakastamaan. On olemassa työkaluja, joilla voi oppia nauttimaan esiintymisestä kerta kerralta enemmän. Voit itsekin hämmästyä siitä, miten upeita lauluelämyksiä pystyt lavalla vastaanottamaan ja välittämään muille ihmisille.  Tälle matkalle haluan sut kutsua! Matkalle, jolla avaudut omalle karismallesi ❤  

Entä jos voisit täysin luottaa siihen, että olet lauluesiintymisissäkin kannateltu, aivan kuten olet kannateltu ja rakastettu puhuessasi parhaan ystäväsi kanssa niistä kaikkein kipeimmistä aiheista?  

Se on sinulle mahdollista, kun se oli minullekin.

Kärsin 20-vuotiaana niin pahasta esiintymispelosta, että meinasin pudota lavalta. Fyysiset oireet olivat pahat, ja morkkis esiintymisten jälkeen valtava. Muistan, miten esityksen jälkeen aina kipeästi janosin kuulla edes jotain positiivista esityksestäni, vaikka samaan aikaan tiesin, etten itsekään olisi keksinyt mitään positiviista sanottavaa siitä juuri nyt.  Niin lamaannuttavaa on pelko – se vie pois kaiken rakkauden. Ja kun tunnet pelkoa, näet kaiken sumuverhon läpi. Etkä vain näe, vaan koet. Ja koska kokemuksesi on pelon värittämä, vedät lavalla puoleesi lisää pelkoa, epäonnistumisia ja turvattomuutta.   EI, EI ja EI.  Pelko ei ole se olotila, jossa sinun tarvitsisi olla, jotta voisit esiintyä. Tämä noidankehä katkaistaan nyt!

Nykyään, melkein 20 vuotta myöhemmin, nimittäin rakastan esiintymistä. Se ei ole minulle edes esiintymistä, vaan se on kohtaamista. Musiikin jakamista. Aisteille ja läsnäololle avautumista. Omalle valovoimalle antautumista. Ja olen auttanut tämän tunteen etsimisessä satoja laulajia hyvin tuloksin. Tule siis katsomaan, mitä minulla on aiheesta sanottavaa. Se ei maksa mitään (paitsi tunnin verran aikaasi) eikä sido sinua mihinkään.

Tule! Tässä maksuttomassa webinaarissa kerron, miten voit astua esiintymispelosta rohkeaan kohtaamiseen yleisösi kanssa. Miten voit oppia olemaan täysin auki runsaudelle, rakkaudelle ja musiikille, kun laulat toisille ihmisille. Miten opit kannattelemaan sitä tunnetta, joka sinussa on, ja joka saa sut laulamaan – hakeutumaan lavalle aina uudestaan jakamaan omastasi.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin tämän sivun lomakkeella. Webinaari kestää noin tunnin. Sydämeni pohjasta tervetuloa mukaan!

Webinaari pidetään ti 28.3. klo 18.30

Valmentajasi webinaarissa

Liisi Pettersson

Laulupedagogi ja vokologi (yamk, FM)

Laulaja, vokologi ja laulupedagogi Liisi Pettersson toimii ääni- ja esiintymisvalmentajana Ääniluotsilla. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus laulunopetuksesta ja äänivalmennuksesta, ja hän on auttanut uransa aikana tuhansia laulajia ja puhujia saamaan äänenkäyttöönsä lisää helppoutta, voimaa, vapautta ja varmuutta. Koulutukseltaan Liisi on laulupedagogi YAMK ja vokologi FM, eli ihmisäänen monipuolinen asiantuntija.

Liisi valmentaa laulajia harrastajista ammattilaisiin. Häntä on kiitelty kannustavasta valmennustavasta, asioihin tarttumisesta ja laajasta tietämyksestä ihmisäänen toiminnassa. Myös hänen käytännön kokemuksensa laulu- ja puhe-esiintymisistä innostaa monia. Liisi esiintyykin mielellään  laulaen ja puhuen aina, kun siihen on mahdollisuus.