5 askelta vaikuttavampaan puheääneen

 MAKSUTON KOULUTUS kouluttajille, valmentajille ja myyjille torstaina 15.8. klo 18Oletko kokenut, että puheäänesi ei tue sanomaasi parhaalla mahdollisella tavalla?

Tahdotko tulla kuulluksi vahvalla ja vaikuttavalla äänellä?

Usein aliarvioimme äänemme merkityksen esiintymistilanteissa. Mietimme käsien paikkaa ja jalkojen asentoa , esitysaneiston visuaalisuutta ja mieleenjääviä iskulauseita, mutta unohdamme äänemme. Miksi?

Moni ajattelee, että oma ääni on sellainen kuin se on. Kun ääni käheytyy ja kärisee, yritämme vain kestää. Samoin jos puhe menee puuroksi tai kuulostaa puhelinluettelon lukemiselta, saatamme ajatella, että " ääneni nyt vain on tällainen!"  
Älä enää anna äänesi rajoittaa esiintymistäsi!

5 askelta vaikuttavampaan puheääneen -webinaarissa opit:
✓ miten puhua rohkeasti itsellesi tärkeistä aiheista
✓ miten säilyttää aitous ja uskottavuus samanaikaisesti
✓ millainen ääni vaikuttaa syvästi kuulijoihin
✓kuinka lisätä oman äänesi vaikuttavuutta
✓ miten luottaa ääneesi myös jännittävissä tilanteissa

Tässä webinaarissa autan sinua löytämään lisää vaikuttavuutta puheeseesi äänen kautta. Yli kymmenen vuotta puheammattilaisia valmennettuani olen varma, että vaikuttava äänenkäyttö ei ole vain temppuja tai pintapuolisia elementtejä. Se on kokonaisvaltainen kokemus omasta voimasta, ilmaisukyvystä ja läsnäolosta.  

Haluan auttaa sinua saamaan äänesi koko potentiaalin käyttöön, sillä toimimaton ääni vaikeuttaa arkea monella tavalla. Työpäivät tuntuvat raskailta, jos joudut pelkäämään äänen käheytymistä. Puhuminen ei enää huvita, ja alat vältellä vuorovaikutustilanteita.

Toimivalla äänellä edistät vuorovaikutusta. Sinua kuullaan ja uskotaan. Nautit puhumisesta enemmän, kun huomaat saavasi syvän yhteyden kuulijoihin äänesi kautta. Pystyt  paremmin edistämään  sinulle tärkeitä asioita ja nauttimaan puhumisesta.

Tule mukaan oppimaan käytännön askeleet, jotka auttavat sinua kehittämään äänesi vaikuttavuutta välittömästi. Webinaari sopii kaikille, jotka haluavat parantaa esiintymis- ja vuorovaikutustaitojaan: kouluttajat, opettajat, yrittäjät, poliitikot ja somevaikuttajat.

Ilmoittaudu mukaan nyt ja valmistaudu vapauttamaan vahvin äänesi!      

Thursday, 15 August 2024
06:00 PM EEST

TUTUSTUTAANKO?

Olen Liisi Pettersson, laulaja ja äänivalmentaja. Olen kulkenut pitkän matkan oman ääneni kehittämisen kanssa ja auttanut siinä tuhansia puheammattilaisia.

Alunperin halusin vain laulajaksi. Opiskellessani laulupedagogiksi ammattikorkeakoulussa minulla kuitenkin puhkesi refluksitauti, joka käheytti ääneni lähes kokonaan.

Pystyin olemaan äänessä vain 10 min kerrallaan, sitten ääni alkoi katkeilla ja äänentuotto sattua kurkkuun. Pidin välivuoden ja aloitin vokologian ja puhetekniikan opinnot Tampereen yliopistossa. Se oli elämäni paras päätös, sillä ääneni palautui nopeasti oikeanlaisten harjoitteiden sekä syvemmän ääniymmärryksen myötä.

Opiskellessani vokologiaa ymmärsin, miten vaikuttava instrumentti puheääni on, ja miten monipuolisesti ääntä voi kehittää oikeanlaisella harjoittelulla – niin viestinnällistä tehokkuutta kuin äänen hyvinvointiakin.

Välivuosi puheäänen parissa venyi lopoulta yli kymmenen vuoden mittaiseksi työuraksi, sillä innostuin puheäänen mahdollisuuksista todella. Valmistuttuani laulupedagogiksi suoritin loppuun vokologian opinnot ja aloin laulamisen ja laulun opettamisen ohella auttaa puheammattilaisia vapauttamaan oman vahvimman äänensä.

Äänivalmentajan työssäni olen kohdannut tuhansia yrittäjiä, asiantuntijoita, opettajia, juontajia ja muita puheammattilaisia, jotka ovat valmennuksissani saaneet ääneensä lisää vaikuttavuutta ja kestävyyttä. Asiakkainani on ollut myös tuttuja somevaikuttajia, kuten hyvinvointivalmentaja Joni Jaakkola, bisnesvalmentaja Sohvi Nyman sekä huippujuontaja Sanna Laitinen.

Asiakkaiden kokemuksia:

"Kävin puhetekniikan tunnilla ja tää todellakin toimii, sain myös heti palautetta! Olin radiohaastattelussa ja juontaja kysyi lopuksi oletko ollut puheopetuksessa, kun et puhunut niin nopeasti ja ääni oli tasaisempi? Sama juontaja haastatteli vuosi sitten minua ja sanoi, että eron kyllä todellakin huomasi. Eli kiitos ihana Liisi <3 suosittelen kaikille!"

Sohvi Nyman
Stylisti, valmentaja ja tietokirjailija

"Liisi oli korvaamattoman tärkeä apu, kun kurkunpää ja ääni alkoivat ottaa osumaa luentokeikkamäärän noustessa 80+ vuositasolle. Saattaa kuulostaa hassulta, että 38 vuoden jälkeen ”pitää opetella puhumaan oikein”, mutta jo muutaman tunnin mittaisen Skype-valmennuksen myötä huomasin selkeän eron. Tykkään itse luennoida ja valmentaa ja olisi ikävää jos 3-8 h valmennuspäivässä tunnin jälkeen kaikki ajatustyö menisi äänen kanssa selviämiseen. Minulta Liisille vahva suositus. Selkeitä ja toimivia vinkkejä kaikille puhetyön ammattilaisille."

Joni Jaakkola
Hyvinvointialan moniottelija, public speaker, CEO, Optimal Performance Oy

"Pidin erityisesti siitä, että harjoittelu kohdistui konkreettisiin asioihin äänenkäytössäni. Olin ennen Liisiä harjoitellut useamman äänivalmentajan kanssa. Olin turhautunut itseeni, kun en ymmärtänyt mitä minun pitää konkreettisesti tehdä, kun he sanoivat ”vähennä puristeisuutta”. Liisi vei minut harjoitteillaan itse tuohon puristeiseen kokemukseen. Ja pian oivalsin mitä kohtaa minun tulee harjoittaa, jotta ääneni alkaa soida luonnollisesti. Suosittelen!" - Harri Valkonen


Miten pitkälle vahvempi ja vaikuttavampi puheääni voisi sinut viedä?

Kun haluat ottaa siitä selvän, ilmoittaudu webinaariin tällä sivulla ja valmistaudu vapauttamaan oma vahvin äänesi. Nähdään pian!

-Liisi