Vaikuttajan ääni -valmennus 27.2. - 7.5.2024

Mahtavaa, että tämä valmennus kiinnostaa!

Ilmoittautuminen tämän kevään ryhmään on päättynyt. Liity jonotuslistalle tällä sivulla, niin ilmoitamme sinulle heti, kun haemme osallistujia seuraavaan valmennusryhmään.

Ota hetki ja juhli ääntäsi. Juuri niin, sinun ainutlaatuista ääntäsi. Sitä, jolla muutetaan maailmaa!

Juuri nyt sinusta saattaa tuntua siltä, että ei varmasti muuteta.

Saatat jopa ajatella: "Minun ääneni ei ole tehty menestystä varten, minä menestyn muilla keinoin. Minun ääneni ei ole menestyjän ääni."

Mitä jos tämä ei olisikaan totta? Mitä jos sinulla olisi muiden upeiden lahjojesi (niiden, jotka veivät sinut intohimosi pariin) lisäksi mahdollisuus käyttää ääntäsi vaikuttavasti ja kestävästi?

Mitä vaikuttava ääni sinulle antaisi? Entä yhteisöllesi? Niille ihmisille, joista välität kaikkein eniten? Millaista menestyksesi olisi, kun voisit täysin luottaa ääneesi ilmaisun välineenä? Kuinka monia ihmisiä voisit auttaa voimaan paremmin? Mitä hyvää antaisit koko maapallolle?

Niinpä.

Ääni on upea viestintäkanava, kun sitä osaa hyödyntää.

Valitettavan harva kuitenkaan osaa. Jos sinusta tuntuu epävarmalta äänesi kanssa, et todellakaan ole yksin.

Onneksi apua on saatavilla, ja koska olet täällä, haluan auttaa sinua.

➡ Sano rohkeasti "KYLLÄ" merkityksellisille puheenvuoroille ja ikimuistoisille kohtaamisille.


Miltä menestyksesi näyttäisi, jos...

❤ Luottaisit ääneesi kohdatessasi ihmisiä ja nauttisit vuorovaikutuksesta heidän kanssaan?
❤ Et malttaisi odottaa, että pääset puhumaan sinulle rakkaasta aiheesta ihmisten kanssa, jotka voivat auttaa sinua menestymään?
❤ Et olisi huolissasi siitä, että liika innostuminen vie uskottavuutesi, vaan antaisit palaa?
❤ Kokisit olevasi turvassa kun puhut – tilanteessa kuin tilanteessa?
❤ Tuntisit joka solussasi, että äänesi on sinun puolellasi ja tukee menestystäsi?

Sinulla on lupa koskettaa äänelläsi ja muuttaa sillä maailmaa.

Onko tämä totta arjessasi juuri nyt?

✔ Äänesi väsyy ja käheytyy helposti.
✔ Puhuminen tuntuu kiristävän kurkkua ja aiheuttaa joskus kipua.
✔ Tunnet usein puhuessasi palan tunnetta kurkussa. Joudut nieleskelemään ja rykimään selvittääksesi kurkkuasi.
✔ Pelkäät innostua liikaa, sillä innostuessa puheestasi tulee epäselvää mongerrusta.
✔ Äänestäsi puuttuu voima, ja sinulla on usein vaikeuksia saada ääntäsi kuulumaan isossa porukassa.

➡ Vapauta vahvin äänesi, jotta voit koskettaa sillä kuulijoitasi syvemmin kuin koskaan.

Olen Liisi Pettersson, äänenkäytön ja esiintymisen valmentaja. Olen valmentanut puhujia ja laulajia yli kymmenen vuoden ajan. Uskon, että karisma on meidän jokaisen etuoikeus, ja että oikeanlaisilla harjoituksilla voit avautua omalle karismallesi parhaalla mahdollisella tavalla.  Koulutukseltani olen klassinen laulaja, laulupedagogi ja vokologi.

Kiinnostukseni äänen hyvinvointiin lähtee omasta taustastani: menetin ääneni 12 vuotta sitten lähes kokonaan refluksitaudin ja vääränlaisen äänenkäyttötekniikan vuoksi. Opiskelin silloin laulunopettajaksi, ja koska en voinut laulaa, minun oli lähdettävä laulupedagogiopintojen parista etsimään uusia keinoja tukea ääneni hyvinvointia. Löysin vokologian ja rakastuin ihmisäänen monipuolisiin mahdollisuuksiin.  

Kun olin valmistunut laulupedagogiksi, oli selvää että halusin auttaa myös puhujia käyttämään ääntään rohkeammin, vaikuttavammin ja kestävämmin. Niinpä jatkoin opintojani ja muutamaa vuotta myöhemmin valmistuin filosofian maisteriksi vokologia ja puhetekniikka pääaineenani.

Nyt olen auttanut tuhansia ääniammattilaisia käyttämään ääntään vaikuttavasti ja kestävästi. Tyytyväisiin asiakkaisiini lukeutuvat mm. puhujat Joni Jaakkola, Johannes “Hatsolo” Hattunen ja Sohvi Nyman, myyntitiimit Fenniassa ja Lähi-Tapiolassa, oppaat Korkeasaaren eläintarhassa sekä lukuisat koulut ja seurakunnat työntekijöineen.  

Olen itsekin paljon äänessä: koulutan, valmennan sekä konsertoin klassisena laulajana. Kehitän ääntäni ja esiintymistaitojani eri opettajien ja valmentajien ohjauksessa, sillä laulajana ja puhujana en ole valmis koskaan, vaan voin aina oppia jotakin uutta. 


Vaikuttajan ääni -valmennuksessa...


❤ saat lisää kestävyyttä äänellesi

❤ äänentuotosta tulee vaivatonta ja opit nauttimaan puhumisesta enemmän


❤ alat luottaa ääneesi paremmin ja jatkuva rykiminen jää historiaan


❤ uskallat innostua ja näyttää sen myös muille pelkäämättä, että puheestasi ei enää saada selvää

❤ saat ääneesi lisää voimaa ja sinun on helppo tulla kuulluksi tarpeen tullen isossakin porukassa

opit huoltamaan ääntäsi päivittäisillä rutiineilla ja flunssan tai allergian yhteydessä

❤ kasvat innostavan porukan kanssa rohkeaksi äänenkäyttäjäksi


Pidin erityisesti siitä, että harjoittelu kohdistui konkreettisiin asioihin äänenkäytössäni. Olin ennen Liisiä harjoitellut useamman äänivalmentajan kanssa. Olin turhautunut itseeni, kun en ymmärtänyt mitä minun pitää konkreettisesti tehdä, kun he sanoivat “vähennä puristeisuutta”. Liisi vei minut harjoitteillaan itse tuohon puristeisen kokemukseen. Pian oivalsin mitä kohtaa minun tulee harjoittaa, jotta ääneni alkaa soida luonnollisesti. Suosittelen! – Harri Valkonen

Kiinnostuitko? Varaa maksuton tutustumispuhelu, niin katsotaan, olisiko tämä valmennus sinua varten.

Valmennuksen käytyäsi...

sinulla on vahvempi suhde omaan ääneesi ja arvostat sitä aiempaa enemmän

✔ osaat hyödyntää äänesi voimaa erilaisissa vuorovaikutustilanteissa


tunnet äänesi kehityskohteet ja osaat kehittää niitä myös itsenäisesti

✔ äänesi kestää paremmin ja tuntuu vaivattomalta käyttää


✔ ihmisten on helppoa saada selvää puheestasi


✔ osaat pitää äänestäsi ensiluokkaista huolta

Liisi oli korvaamattoman tärkeä apu, kun kurkunpää ja ääni alkoivat ottaa osumaa luentokeikkamäärän noustessa 80+ vuositasolle. Saattaa kuulostaa hassulta, että 38 vuoden jälkeen ”pitää opetella puhumaan oikein”, mutta jo muutaman tunnin mittaisen Skype-valmennuksen myötä huomasin selkeän eron. Tykkään itse luennoida ja valmentaa ja olisi ikävää jos 3-8 h valmennuspäivässä tunnin jälkeen kaikki ajatustyö menisi äänen kanssa selviämiseen. Minulta Liisille vahva suositus. Selkeitä ja toimivia vinkkejä kaikille puhetyön ammattilaisille. – Joni Jaakkola, hyvinvointialan moniottelija, public speaker, CEO, Optimal Performance Oy  


Tässä valmennuksessa tulet nähdyksi ja hyväksytyksi äänesi kanssa. Saat tutustua siihen kaikessa rauhassa, etsiä, oivaltaa ja tutkia sen vaikuttamismahdollisuuksia.  Pääset heittäytymään, kokeilemaan, hassuttelemaan ja revittelemään. Tutustut tunteisiin, joita äänenkäyttö sinussa herättää, ja opit säätelemään esiintymisjännitystä.  Tämä auttaa sinua virittäytymään parhaaseen esiintymisvireeseen, puhumaan vapautuneesti ja tuomaan upean osaamisesi esille – muuttamaan maailmaa omalla intohimollasi.

Oli ihanaa huomata, että ääni voi soljua kauniisti silloinkin, kun kurkkuun pistää. Opin työpajassa helppoja ääniharjoituksia, joita oon nyt tehnyt aina ennen kuin alan puhua yleisölle tai tehdä äänitteitä. Pelkäsin etukäteen, että harjoitusten tekemisestä olisi kauheasti vaivaa, mutta on ollut kiva huomata, että niihin ei mee kuin pari minuuttia, ja niiden avulla äänen SAA kulkemaan paremmin. Monessa tilanteessa on paljon merkitystä sillä, miten ääni kulkee. Jos aihe on yhtään ajankohtainen, suosittelen lämpimästi Liisin valmennusta. – Inna Thil, mielen hyvinvoinnin valmentaja, uravalmentaja

Mitä valmennus sisältää?

 ✔ 6 x workshop pienryhmälle, workshopien kesto 2 h (arvo 660 €)

✔ 2 Hot seat -valmennustuokiota osana ryhmävalmennusta – henkilökohtaista palautetta äänestäsi sekä valmentajaltasi että muulta ryhmältä (arvo 220 €)
 
✔ 2 x 60 min yksilövalmennusta (arvo 300 €)  (omien tavoitteiden kirkastaminen,  laulutekniikan hiominen ja esitykseen valmistautuminen)

✔ Viikoittainen Whatsapp-tuki (arvo 240 €)

✔ Tehostartti äänenhuoltoon -videoluento (arvo 47 €) 

(Arvo yht.  1467 €)

Ryhmätapaamisten aiheet: 

1. Ääni tutuksi. Tutustuminen muuhun ryhmään ja omat vahvuutesi äänenkäyttäjänä. Omaksut käytäntöjä, joilla syvennät suhdetta omaan ääneesi ja opit luottamaan siihen paremmin eri tilanteissa.
2. Turvassa oman äänen kanssa. Hermoston tukeminen – harjoituksia vireystilan nostoon ja laskuun (teoriaa ja käytännön työkaluja). Näillä työkaluilla virität kehosi juuri sopivaan vireeseen puhetilanteita varten.
3. Vapauta vahvin äänesi. Terve äänenkäyttö on kaiken perusta. Näillä yksinkertaisilla työkaluilla ääni alkaa soljua vaivatta ja ääni kestää paremmin. Opit myös huoltamaan ääntäsi eri tilanteissa.
4. Kosketa äänelläsi. Opi käyttämään ääntäsi niin, että herätät kiinnostusta, luottamusta sekä halua yhteistyöhön.
5. Avaudu karismallesi. Luota ääneesi ja valovoimaasi, niin sinua ei pidättele mikään ja saat kuulijat vaivatta puolellesi.
6. Valloittava esiintyminen. Vapaudu käyttämään ääntäsi vaikuttavasti myös esiintymistilanteessa.

Tapaamme yhteensä kuusi kertaa. Tapaamisiin voit osallistua livenä Oulussa tai verkon välityksellä Zoom-videopuhelulla. Tapaamisissa saat tietoa vaikuttavasta äänenkäytöstä ja pääset kehittämään oman äänesi vaikuttavuutta monipuolisilla harjoituksilla. Sinulla on mahdollisuus myös esiintyä ryhmälle puhuen ja saada palautetta äänenkäytöstäsi minulta ja muulta ryhmältä.

Aikataulu: 

✔ Ryhmätapaamisten aikataulu selviää myöhemmin

✔ Henkilökohtaiset valmennuspuhelut Oulussa tai verkkovälitteisesti sopimuksen mukaan helmi–huhtikuun aikana

✔ Videokirjasto ja WhatsApp-ryhmä aukeavat valmennuksen alkaessa

Valmennuksen hinta julkaistaan ilmoittautumisen alkaessa.

Valmentaja

Liisi Pettersson
Ihmisäänen monipuolinen ammattilainen: laulaja, laulupedagogi (amk), vokologi FM, juontaja ja kouluttaja. Rakastaa tutkia ihmisäänen mahdollisuuksia ja uskoo suurten tavoitteiden voimaan. Valmentajana lempeä, kannustava ja ymmärtäväinen, haluaa aina saada valmennettavasta parhaat puolet esille.

Kiinnostuitko? Varaa maksuton tutustumispuhelu, niin katsotaan, olisiko tämä valmennus sinua varten.

Miten mukaan?

Otan valmennukseen 6 osallistujaa, jotka haluavat vapauttaa vahvimman äänensä ja muuttaa sen avulla maailmaa. Kun haluat mukaan, varaa maksuton tutustumispuhelu allaolevasta painikkeesta.


 Valmennuksen hinta julkaistaan ilmoittautumisen auetessa. Lue tilaus- ja toimitusehdot täältä.

Mukaan pääset näin: Varaa painikkeesta maksuton tutustumispuhelu kanssani, niin voin keskustella kanssasi tilanteestasi, unelmistasi ja tavoitteistasi äänenkäytön suhteen. Samalla saamme selville, olenko sinulle sopiva valmentaja tähän hetkeen ja palveleeko tämä valmennus sinua parhaalla mahdollisella tavalla. 

P.S. Tutustumispuheluun osallistuminen ei sido sinua mihinkään, joten varaa puhelu rohkeasti. Ihana jutella kanssasi laulu-unelmien toteuttamisesta ja siitä, miten se olisi mahdollista juuri sinulle.
Kiinnostuitko? Varaa maksuton tutustumispuhelu, niin katsotaan, olisiko tämä valmennus sinua varten.