ÄLÄ MIETI KAUAA, VAAN VARAA ROHKEASTI TUTUSTUMISPUHELU! ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA..
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Days
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Hours
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Minutes
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Seconds

Ota hetki ja juhli ääntäsi. Juuri niin, sinun ainutlaatuista ääntäsi. Sitä, jolla muutetaan maailmaa!

Juuri nyt sinusta saattaa tuntua siltä, että ei varmasti muuteta.

Saatat jopa ajatella: "Minun ääneni ei ole tehty menestystä varten, minä menestyn muilla keinoin. Minun ääneni ei ole menestyjän ääni."

Mitä jos tämä ei olisikaan totta? Mitä jos sinulla olisi muiden upeiden lahjojesi (niiden, jotka veivät sinut intohimosi pariin) lisäksi mahdollisuus käyttää ääntäsi vaikuttavasti ja kestävästi?

Mitä vaikuttava ääni sinulle antaisi? Entä yhteisöllesi? Niille ihmisille, joista välität kaikkein eniten? Heille, joita haluat auttaa koko sydämestäsi?

Millaista menestyksesi olisi, kun luottaisit ääneesi täysin? Kuinka monia ihmisiä voisit auttaa voimaan paremmin? Mitä hyvää antaisit maapallollemme?

Äänesi on upea viestintäkanava, kun osaat ja haluat sitä hyödyntää.

Valitettavan harva kuitenkaan osaa. Jos sinusta tuntuu epävarmalta äänesi kanssa, et todellakaan ole yksin.

Onneksi apua on saatavilla, ja koska olet täällä, haluan auttaa sinua.

➡ Sano rohkeasti "KYLLÄ" merkityksellisille puheenvuoroille ja ikimuistoisille kohtaamisille äänesi innoittamana.


Miltä elämäsi näyttäisi, jos...

❤ Luottaisit ääneesi kohdatessasi ihmisiä ja nauttisit vuorovaikutuksesta heidän kanssaan?
❤ Et malttaisi odottaa, että pääset puhumaan sinulle rakkaasta aiheesta uusien ihmisten kanssa?
❤ Et olisi huolissasi siitä, että liika innostuminen vie uskottavuutesi?
❤ Kokisit olevasi vapaa ilmaisemaan itseäsi – myös kaikkein hankalimmissa tilanteissa?
❤ Tuntisit joka solussasi, että äänesi on sinun puolellasi ja tukee hyvinvointiasi ja tavoitteitasi?

Sinulla on lupa koskettaa äänelläsi ja muuttaa sillä maailmaa.

Onko tämä totta arjessasi juuri nyt?

✔ Äänesi väsyy ja käheytyy helposti.
✔ Puhuminen tuntuu kiristävän kurkkua ja aiheuttaa joskus kipua.
✔ Tunnet usein puhuessasi palan tunnetta kurkussa. Joudut nieleskelemään ja rykimään selvittääksesi kurkkuasi.
✔ Pelkäät innostua liikaa, sillä innostuessa puheestasi tulee epäselvää mongerrusta.
✔ Äänestäsi puuttuu voima, ja sinulla on usein vaikeuksia saada ääntäsi kuulumaan isossa porukassa.

➡ Vapauta vahvin äänesi, jotta voit koskettaa sillä kuulijoitasi syvemmin kuin koskaan.

Olen Liisi Pettersson, äänenkäytön ja esiintymisen valmentaja. Olen valmentanut puhujia ja laulajia yli kymmenen vuoden ajan. Uskon, että karisma on meidän jokaisen etuoikeus, ja että oikeanlaisilla harjoituksilla voit avautua omalle karismallesi parhaalla mahdollisella tavalla.  Koulutukseltani olen klassinen laulaja, laulupedagogi ja vokologi.

Kiinnostukseni äänen hyvinvointiin lähtee omasta taustastani: menetin ääneni 12 vuotta sitten lähes kokonaan refluksitaudin ja vääränlaisen äänenkäyttötekniikan vuoksi. Opiskelin silloin laulunopettajaksi, ja koska en voinut laulaa, minun oli lähdettävä laulupedagogiopintojen parista etsimään uusia keinoja tukea ääneni hyvinvointia. Löysin vokologian ja rakastuin ihmisäänen monipuolisiin mahdollisuuksiin.  

Kun olin valmistunut laulupedagogiksi, halusin auttaa myös puhujia käyttämään ääntään rohkeammin, vaikuttavammin ja kestävämmin. Niinpä jatkoin opintojani ja muutamaa vuotta myöhemmin valmistuin filosofian maisteriksi vokologia ja puhetekniikka pääaineenani.

Nyt olen auttanut tuhansia ääniammattilaisia käyttämään ääntään vaikuttavasti ja kestävästi. Tyytyväisiin asiakkaisiini lukeutuvat mm. puhujat Joni Jaakkola ja Sohvi Nyman,  huippujuontaja Sanna Laitinen, myyntitiimit Fenniassa ja Lähi-Tapiolassa, oppaat Korkeasaaren eläintarhassa sekä lukuisat koulut ja seurakunnat työntekijöineen.  

Olen itsekin paljon äänessä: koulutan, valmennan sekä konsertoin klassisena laulajana. Kehitän ääntäni ja esiintymistaitojani eri opettajien ja valmentajien ohjauksessa, sillä laulajana ja puhujana en ole valmis koskaan, vaan voin aina oppia jotakin uutta. 


Vaikuttajan ääni -valmennuksen myötä...


❤ äänesi kestävyys paranee

❤ äänentuotosta tulee vaivatonta ja nautit puhumisesta enemmän


❤ pääset eroon jatkuvasta rykimisestä ja alat luottaa ääneesi enemmän


❤ uskallat näyttää innostuksesi muille pelkäämättä, että puheestasi ei saa selvää

❤ äänesi voima kasvaa ja tulet kuulluksi isossakin porukassa

❤ osaat huoltaa ääntäsi päivittäisillä rutiineilla ja flunssan tai allergian yhteydessä

❤ kasvat askel askeleelta rohkeammaksi äänenkäyttäjäksi innostavan porukan kanssa


Pidin erityisesti siitä, että harjoittelu kohdistui konkreettisiin asioihin äänenkäytössäni. Olin ennen Liisiä harjoitellut useamman äänivalmentajan kanssa. Olin turhautunut itseeni, kun en ymmärtänyt mitä minun pitää konkreettisesti tehdä, kun he sanoivat “vähennä puristeisuutta”. Liisi vei minut harjoitteillaan itse tuohon puristeisen kokemukseen. Pian oivalsin mitä kohtaa minun tulee harjoittaa, jotta ääneni alkaa soida luonnollisesti. Suosittelen! – Harri Valkonen


ÄLÄ MIETI KAUAA, VAAN VARAA ROHKEASTI TUTUSTUMISPUHELU! ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA..
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Days
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Hours
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Minutes
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Seconds

Vaikuttajan ääni -valmennuksen käytyäsi...

sinulla on vahvempi suhde omaan ääneesi ja arvostat sitä aiempaa enemmän

✔ osaat hyödyntää äänesi voimaa erilaisissa vuorovaikutustilanteissa


tunnet äänesi kehityskohteet ja osaat kehittää niitä myös itsenäisesti

✔ äänesi kestää paremmin ja tuntuu vaivattomalta käyttää


✔ ihmisten on helppoa saada selvää puheestasi


✔ osaat pitää äänestäsi ensiluokkaista huolta


"Liisi on erinomainen ja asiantunteva kouluttaja. Hän pystyy antamaan jokaiselle koulutettavalleen täsmävinkkejä äänenkäyttöön liittyen. Kurssi oli rakennettu hyvin ja osallistujien kesken syntyi turvallinen ilmapiiri." – Marja Tihtarinen-Ulmanen, oppikirjailija, eläkkeellä oleva lukion opettaja

"Mun äänessä oli käheyttä. Lisäksi tuntui, että ääni ei kestä. Oon saanut todellakin apua tähän. Varsinkin kurssin harjoituksista on ollut merkittävää apua. Teen tarjoituksia ennen tärkeimpiä puheenvuoroja tai myyntipalavereita ja mun on nyt helppo puhua. Verrattuna aikaisempaan, ääni on myös selkeästi parempi. Todellakin sain sen mitä tulin hakemaan ja vielä enemmän."
– Teemu Kivioja, CEO, founder, Tecinspire


Tässä valmennuksessa tutustut ääneesi perusteellisesti. Ymmärrät, miksi se joskus väsyy ja miten saat sen kestämään paremmin.  Vapautat artikulaatiosi ja opit käyttämään äänesi ilmaisuvoimaa hyödyksesi eri tilanteissa. Saat lisää itsevarmuutta käyttää ääntäsi jännittävissäkin kohtaamisissa. Tämä auttaa sinua virittäytymään parhaaseen esiintymisvireeseen, puhumaan vapautuneesti ja tuomaan upean osaamisesi esille – muuttamaan maailmaa oman intohimosi voimin.

Oli ihanaa huomata, että ääni voi soljua kauniisti silloinkin, kun kurkkuun pistää. Opin työpajassa helppoja ääniharjoituksia, joita oon nyt tehnyt aina ennen kuin alan puhua yleisölle tai tehdä äänitteitä. Pelkäsin etukäteen, että harjoitusten tekemisestä olisi kauheasti vaivaa, mutta on ollut kiva huomata, että niihin ei mee kuin pari minuuttia, ja niiden avulla äänen SAA kulkemaan paremmin. Monessa tilanteessa on paljon merkitystä sillä, miten ääni kulkee. Jos aihe on yhtään ajankohtainen, suosittelen lämpimästi Liisin valmennusta. – Inna Thil, mielen hyvinvoinnin valmentaja, uravalmentaja

Mitä valmennus sisältää?

 ✔ 6 x workshop pienryhmälle, workshopien kesto 2 h (arvo 670 €)

✔ 4 x Hot seat -valmennustuokio osana ryhmävalmennusta – henkilökohtaista palautetta äänestäsi sekä valmentajaltasi että muulta ryhmältä (arvo 225 €)
 
✔ 2 x 60 min yksilövalmennusta (arvo 310 €)  (omien tavoitteiden kirkastaminen,  puhetekniikan hiominen ja esitykseen valmistautuminen)

✔ Viikoittainen Whatsapp-tuki (arvo 243 €)

BONUKSET:

✔ Puheen flow -verkkokurssi (tärkeimmät harjoitukset puheäänen kehittämiseen, arvo 142 €)
✔ Tehostartti äänenhuoltoon -videoluento (arvo 47 €)  

(Arvo bonuksineen yht.  1637 €)

Ryhmätapaamisten aiheet: 

1. Ääni tutuksi. Tutustuminen muuhun ryhmään ja omat vahvuutesi äänenkäyttäjänä. Omaksut käytäntöjä, joilla syvennät suhdetta omaan ääneesi ja opit luottamaan siihen paremmin eri tilanteissa.
2. Turvassa oman äänen kanssa. Hermoston tukeminen – harjoituksia vireystilan nostoon ja laskuun (teoriaa ja käytännön työkaluja). Näillä työkaluilla virität kehosi juuri sopivaan vireeseen puhetilanteita varten.
3. Vapauta vahvin äänesi. Terve äänenkäyttö on kaiken perusta. Näillä yksinkertaisilla työkaluilla ääni alkaa soljua vaivatta ja ääni kestää paremmin. Opit myös huoltamaan ääntäsi eri tilanteissa.
4. Vaikuta ja vaikutu. Löydä oman äänesi vahvuudet ja opi käyttämään sitä niin, että herätät kiinnostusta, vahvistat luottamusta ja rohkaiset tavoitteidesi mukaiseen toimintaan.
5. Avaudu karismallesi. Luota ääneesi ja valovoimaasi, niin sinua ei pidättele mikään ja saavutat kuulijoiden mielenkiinnon ja luottamuksen.
6. Valloittava esiintyminen. Vapaudu käyttämään ääntäsi vaikuttavasti myös esiintymistilanteessa.

Tapaamme yhteensä kuusi kertaa. Tapaamisiin voit osallistua livenä Oulussa tai verkon välityksellä Zoom-videopuhelulla. Tapaamisissa saat tietoa vaikuttavasta äänenkäytöstä ja pääset kehittämään oman äänesi vaikuttavuutta monipuolisilla harjoituksilla. Sinulla on mahdollisuus myös esiintyä ryhmälle puhuen ja saada palautetta äänenkäytöstäsi minulta ja muulta ryhmältä.

Aikataulu: 

✔ Ryhmätapaamiset keskiviikkoisin klo 15-17 Zoomissa (ryhmän toiveiden mukaan voidaan pitää myös Oulussa/hybridinä)
4.9., 11.9., 18.9., 25.9., 2.10. ja 9.10.2024

✔ Henkilökohtaiset valmennustapaamiset Oulussa tai Zoom-videopuheluna  sopimuksen mukaan syys–marraskuun aikana

✔ Videokirjasto ja WhatsApp-ryhmä aukeavat 2.9.

Valmennuksen Super Early Bird -hinta bonuksineen  1200 e sis. alv 24%, voimassa 31.7. asti. (Norm.hinta 1570 €.) Maksun voit maksaa myös osissa. 

Valmentaja

Liisi Pettersson
Ihmisäänen monipuolinen ammattilainen: laulaja, laulupedagogi (amk), vokologi FM, juontaja ja kouluttaja. Rakastaa tutkia ihmisäänen mahdollisuuksia ja uskoo suurten tavoitteiden voimaan. Valmentajana lempeä, kannustava ja ymmärtäväinen, haluaa aina saada valmennettavasta parhaat puolet esille.


ÄLÄ MIETI KAUAA, VAAN VARAA ROHKEASTI TUTUSTUMISPUHELU! ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA..
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Days
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Hours
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Minutes
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Seconds

Liisi oli korvaamattoman tärkeä apu, kun kurkunpää ja ääni alkoivat ottaa osumaa luentokeikkamäärän noustessa 80+ vuositasolle. Saattaa kuulostaa hassulta, että 38 vuoden jälkeen ”pitää opetella puhumaan oikein”, mutta jo muutaman tunnin mittaisen Skype-valmennuksen myötä huomasin selkeän eron. Tykkään itse luennoida ja valmentaa ja olisi ikävää jos 3-8 h valmennuspäivässä tunnin jälkeen kaikki ajatustyö menisi äänen kanssa selviämiseen. Minulta Liisille vahva suositus. Selkeitä ja toimivia vinkkejä kaikille puhetyön ammattilaisille. – Joni Jaakkola, hyvinvointialan moniottelija, public speaker, CEO, Optimal Performance Oy   

Kenelle Vaikuttajan ääni -valmennus sopii?

Valmennus sopii kouluttajille, opettajille, yrittäjille, somevaikuttajille ja muille puheammattilaisille, jotka haluavat vapauttaa vahvimman äänensä edistääkseen itselleen tärkeitä asioita maailmassa. Valmennukseen osallistujan tulee olla valmis harjoittelemaan valmennuksessa opeteltavia asioita myös itsenäisesti tapaamisten välillä. Valmennus on intensiivinen matka oman äänen voimaan, joten huolehdithan siitä, että sinulla on riittävästi henkisiä ja fyysisiä voimavaroja lähtiessäsi valmennukseen mukaan.

Kenelle Vaikuttajan ääni -valmennus ei sovi?

Valmennus ei sovi opiskelijoille, jotka eivät ole valmiita harjoittelemaan itsenäisesti, tai jotka odottavat näkyviä tuloksia ilman toistuvaa harjoitusta. Se ei myöskään sovi sellaisille opiskelijoille, jotka eivät halua sitoutua omien äänenkäyttötottumustensa tarkasteluun ja muuttamiseen. Valmennus ei myöskään sovi sellaisille henkilöille, joilla on orgaanisen äänihäiriön diagnoosi ja he saavat siihen parhaillaan puheterapiaa.


ÄLÄ MIETI KAUAA, VAAN VARAA ROHKEASTI TUTUSTUMISPUHELU! ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA..
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Days
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Hours
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Minutes
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Seconds

Miten mukaan?

Otan valmennukseen 6 puheammattilaista, jotka haluavat vapauttaa vahvimman äänensä ja muuttaa sen avulla maailmaa. Kun haluat mukaan, varaa maksuton tutustumispuhelu allaolevasta painikkeesta.


 Valmennuksen Super Early Bird -hinta bonuksineen  1200 e sis. alv 24%, voimassa 31.7. asti. (Norm.hinta 1570 €.) Maksun voit maksaa myös osissa. Lue tilaus- ja toimitusehdot täältä.

Mukaan pääset näin: Varaa painikkeesta maksuton tutustumispuhelu kanssani, niin voin keskustella kanssasi tilanteestasi, unelmistasi ja tavoitteistasi äänenkäytön suhteen. Samalla saamme selville, olenko sinulle sopiva valmentaja tähän hetkeen ja palveleeko tämä valmennus sinua parhaalla mahdollisella tavalla. 

P.S. Tutustumispuheluun osallistuminen ei sido sinua mihinkään, joten varaa puhelu rohkeasti. Ihana kuulla, mitä äänenkäytöltäsi toivot – ja auttaa sinua parhaani mukaan!

Kiinnostuitko? Varaa maksuton tutustumispuhelu, niin katsotaan, olisiko tämä valmennus sinua varten.